Cătălin Măruță, pus la punct de fiica sa, chiar în mijlocul unui magazin:: „Tată distrus”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Măruță, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, sursa instagram

Cătălin Măruță și fiica lui au avut un schimb de replici chiar în mijlocul unui magazin. Ce replică usturătoare i-a dat Eva tatălui ei?

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta are doi copii minunați împreună cu Andra și sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. 


Cătălin Măruță și Andra petrec mult timp cu cei doi copii, David și Eva chiar dacă pe plan profesional sunt foarte ocupați. Prezentatorul TV postează pe rețelele de socializare multe videoclipuri amuzante cu Eva, care are o personalitate foarte puternică încă de la vârsta de șase ani. 


Cătălin Măruță a postat recent pe contul lui de TikTok două videoclipuri din mijlocul unui magazin, în timp ce are o conversație seriosă cu fiica lui, Eva. Cea mică își dorea foarte mult un covor pentru camera ei și i-a spus tatălui ei că nu va pleca din magazin fără acel covor. 


Cătălin Măruță nu a putut rezista insistențelor ei și i-a făcut pe plac, dar replicile primite de la fetița de șase ani i-au amuzat copios pe fani. 


“Când eu îmi doresc ceva, până nu imi iei, nu mă mai mişc de aici”, spune Eva vizibil supărată că tatăl ei nu îi cumpără un covor. 


După ce Cătălin Măruță o întreabă dacă își dorește cu adevărat acel covor, Eva îi dă o replica amuzantă. “Ce să faci, ai o fiică, scuze. Ar fi trebuit să te gândeşti înainte să faci doi copii”. Prezentatorul TV a rămas fără cuvinte, iar la finalul clipului video a spus: “Tată distrus”.

 

@catalinmaruta ???????? @evamaruta ♬ sunet original - Catalin Maruta

 


Care este secretul căsniciei dintre Andra și Cătălin Măruță?


Andra a dezvăluit într-un interviu pentru VIVA secretul căsniciei ei cu Cătălin Măruță. Artista susține că în relația lor cel mai important pion este libertatea. Cei doi își oferă spațiu unul altuia și așa reușesc să se dedice și carierei profesionale. Artista spune că în ziua de astăzi cuplurile rezistă mai greu în timp, iar căsniciile se destramă mult mai rapid. 


„Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a dezvăluit Andra pentru sursa citată anterior. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel