Cătălin Măruță a fost externat. Cum se simte prezentatorul TV, după operație: „Primele 10 zile, cele mai grele”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, instagram

Cătălin Măruță a fost externat, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale. 

Cătălin Măruță a suferit o operație de ligamente incrucișate la genunchi. Chiar dacă era extrem de speriat de acest lucru, celebrul prezentator nu a avut de ales și a fost nevoit să ajungă pe mâinile medicilor pentru a rezolva această problemă. 

Cătălin Măruță a fost externat, după ce a ajuns pe masa de operație

La două zile după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, îndrăgitul prezentator TV  a fost externat din spital. Andra l-a așteptat în fața spitalului, pentru a-l duce în siguranță acasă. Potrivit acestuia, starea sa de sănătate este una bună, însă urmează câteva zile de recuperare, care vor fi putin mai dificile.

„Gata! Pacientul s-a externat! Chiar dacă e iarnă afară, pentru mine e vară: pantaloni scurți, altă treabă. Gata! Acum începe distracția, anume recuperarea. Primele 10 zile, cele mai grele.. Avem aici șoferul nostru preferat. Mergem spre casă! Mulțumim pentru mesaje încă o dată”, a spus el pe InstaStory. 

„Iată cu șoferul meu! Pilotul de curse, coleg cu Max Verstappen. Pleacă de la semafor și incredibil! Bravo. Mulțumesc! Conduci foarte frumos și foarte bine. Iată cum se conduce cu maximă prudență. Te iubesc!”, i-a spus Cătălin Măruță soției sale.

Ce spunea Cătălin Măruță despre problema de sănătate, care l-a dus pe masa de operație

 Cătălin Măruță a ales să le vorbească deschis fanilor săi despre problema de sănătate, după ce a făcut anunțul că va lipsi o perioadă de timp de la emisiunea pe care o moderează de mai bine de 16 ani. Chiar dacă i-a fost frică de această operație, problema de sănătate nu avea altă soluție. 

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, în urmă cu câteva zile. 

Adela Popescu îi ține locul prezentatorului, până când se va întoarce pe micile ecrane

Adela Popescu a înțeles problemele prin care trece Cătălin Măruță, astfel că a sărit imediat în ajutor colegului său de breaslă și a acceptat să-i țină locul, cât timp acesta se reface, în urma operației suferite.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu, potrivit protv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel