Cătălin Măruță a fost bătut într-un autobuz din Capitală. Dezvăluirile prezentatorului TV: „M-a umplut de sânge. Îl lăsau pe ăla să mă omoare”

Data publicării:
Cătălin Măruță, sursa facebook
Descriere foto: Cătălin Măruță, sursa facebook

Cătălin Măruță a dezvăluit prin ce momente de groază a trecut în urmă cu câțiva ani. Prezentatorul TV a fost bătut într-un autobuz din Capitală.

Cătălin Măruță a făcut confesiuni cutremurătoare despre un moment din trecut, când a fost lovit într-un autobuz din Capitală. Prezentatorul TV  a povestit că un bărbat l-a atacat din senin și l-a lovit cu capul în nas. Deși avea fața plină de sânge, acesta a mărturisit că nu a sărit nimeni în ajutorul lui. Deși nu a vorbit până acum despre acest episod din viața lui, acum Cătălin Măruță a decis să povestească momentele de groază prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. 

Conform spuselor lui, acum câțiva ani, când călătorea cu autobuzul prin Capitală, a încercat să ajute o femeie. El observase atunci că poșeta doamnei e deschisă, fără să știe de ce geanta era așa, și a înștiințat-o. Nimeni nu se aștepta, însă, la ceea ce avea să urmeze.

Cătălin Măruță a văzut că un bărbat voia să  sustragă bunuri din geanta femeii, moment în care a atenționat-o pe doamna respectivă de cele întâmplate. Acest lucru l-a enervat la culme pe individ. Acesta l-a lovit în nas pe prezentatorul TV. Deși era plin de sânge, nimeni nu a sărit să îl ajute pe Cătălin Măruță. Ulterior acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: «Sărut mâna, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă». Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi mă?». Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună». Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească', a povestit Cătălin Măruță în podcast-ul lui de pe YouTube.

 

Cătălin Măruță a mărturisit că a rămas dezamăgit că nu l-a ajutat nimeni și că toată lumea stătea și se uita la el. 

 

„Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul', a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel