Cătălin Măruță, mesaj la adresa lui Pepe: ”Îmi pare rău că s-a ajuns aici”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Măruță, foto instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, foto instagram

Cătălin Măruță este nașul de cununie al cuplului Pepe și Raluca, însă decizia neașteptată pe care Pepe a luat-o cu privire la căsnicia lui, l-a șocat și pe Măruță. 

Prezentatorul de la Protv, a transmis un mesaj în timp ce modera emisiuna ”La Măruță”. 

”Pepe a anunţat aseară separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a fost mesajul emoționant transmis de Cătălin Măruță.

Momentan nu se știe motivul pentru care Pepe a luat această decize, însă cei doi au reușit să pună capăt căsniciei într-un mod elegant, departe de scandal și de presă.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel