Cătălin Crișan, îndrăgostit până peste cap de Oana Sîrbu. De ce l-a refuzat actrița: „Câți au fost, care m-au plăcut”

Data publicării:

Cătălin Crișan a fost îndrăgostit de Oana Sîrbu, dar vedeta i-a refuzat avansurile. 

Cătălin Crișan a dezvăluit că a fost îndrăgostit nebunește de Oana Sîrbu în perioada adolescenței. Cei doi se cunosc de foarte mulți ani, iar artistul și-ar fi dorit să iasă în oraș cu frumoasa actriță. 


Oana Sîrbu la refuzat, iar dragostea lui pentru ea s-a stins încet. 


Cei doi s-au cunosc la petreceri. Cătălin Crișan și-a făcut curaj să o invite pe Oana la dans și i-a mărturisit că o place. Ba mai mult a invitat-o la o cafea dar ea l-a refuzat și i-a spus că sunt doar prieteni. 


După această întâmplare cei doi au rămas buni prieteni. 


„Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a povestit Cătălin Crișan în cadrul unei emisuuni tv.


Oana Sîrbu nu a vrut să comenteze acea întâmplare, dar a avut doar cuvinte de laudă la adresa bunului ei prieten. 


„Mă încântă Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții. Dar, într-adevăr, ne știm de când eram copii. Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa să merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum”, a povestit aceasta pentru impact.ro.


Oana Sîrbu era admirată de mulți băieți și primea des invitații în oraș, dar ea a avut ochi doar pentru cel care i-a devenit și soț, compozitorul Virgil Popescu. 


„Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac?”, a mai spus Oana Sîrbu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel