Cătălin Crișan, dezvăluiri neștiute despre trecutul său: „N-am mai pus alcool în gură de un an și jumătate”

Data publicării:
Cătălin Crișan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Crișan, sursa foto Instagram

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar muzica lui a încântat generații întregi. 

Chiar dacă s-a bucurat de un succes imens pe plan profesional, Cătălin Crișan a avut parte de o viață tumultoasă pe plan personal. Artistul a trecut prin două divorțuri, iar oamenii din jurul lui l-au dezamăgit de foarte multe ori. Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, Cătălin Crișan a vorbit deschis despre trecutul său și despre momentele mai puțin plăcute. 


„Au fost mai mult o lectură. La momentul acela, le consideram un plus. Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau. Mi-am deschis sufletul în fața unor oameni cărora trebuia să le închid ușa. Nu vorbesc doar de femei, ci și de prietenii”, a mărturisit Cătălin Crișan în cadrul emisiunii „Teo Show”. 


Cunoscutul interpret de muzică ușoară a împlinit recent frumoasa vârstă de 53 de ani, iar Teo Trandafir i-a oferit chiar în timpul emisiunii un tort aniversar. La primirea cadoului, Cătălin Crișan a dezvăluit că nu mai cunsumă deloc alcool de foarte mult timp. 


„53 de ani? E o vârsta nici așa, nici așa. Viitorul meu e mai scurt decât trecutul. N-am mai băut un strop de alcool de un an și jumătate”, a mărturisit artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel