Cătălin Crișan, despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Runceanu: "Amintirile mă răscolesc"

Data publicării:
Cătălin Crișan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Crișan, sursa foto Instagram

Cătălin Crișan a dezvăluit ce relație a avut cu Mihaela Runceanu, dar și ce impact a avut întâlnirea lor asupra sa.

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai apreciați artiști autohtoni. Deși a ajuns pe culmile succesului, artistul a dezvăluit că în copilărie își dorea să devină pianist de muzică clasică sau tenismen de performanță. Totul s-a schimba, însă, când Mihaela Runceanu a apărut în viața lui și i-a schimbat cu totul perspectivele. Asta se întâmpla în perioada liceului, când artista l-a auzit pentru prima oară cântând.

„În clasa a XII-a, a fost invitată în sala mare de spectacole, Mihaela Runceanu, care auzindu-mă, mi-a sugerat să particip la preselecția Festivalului de Muzică ușoară de la Mamaia. De acolo a pornit totul…Acum, pentru a vă răspunde la cele două întrebări: Nu, atunci nu-mi doream să fiu artist și când eram copil visam să devin pianist de muzică clasică ori tenismen de performanță”, a declarat artistul, în exclusivitate, pentru FANATIK.

 

Cu timpul, între Cătălin Crișan și Mihaela Runceanu s-a legat o frumoasă relațtie de prietenie. Tânărul artist a fost consiliat și îndrumat de renumita artistă, care, în timp, i-a devenit colegă de scenă.

 

„Mihaela, în afara vocii, talentului și profesionalismului desăvârșit, era un OM. „Amintirile mă răscolesc', vorba cântecului, atunci când vorbesc despre ea. M-a-nvățat ce reprezintă scena, ce înseamnă respectul față de public, care sunt capcanele și misterele acestei meserii, cum tratezi neprevăzutul situaților ivite în timpul concertelor, of Doamne și câte și mai câte…

Povesteam multe în nesfârșitele turnee prin țară iar șuetele noastre alături de întregile distribuții din spectacolele perindate de-alungul anilor, erau fabuloase. Toate acestea constituie amintiri nu numai frumoase dar de neprețuit, pentru că sunt unice și irepetabile”, a mai mărturisit Cătălin Crișan pentru sursa citată.

 

Cătălin Crișan a fost îndrăgostit de Oana Sîrbu

 

La 17 ani, Oana Sîrbu era o adolescentă extrem de curtată. Băieții roiau în jurul ei și se întreceau în complimente pentru a o seduce. Recent, Cătălin Crișan a recunoscut că și el a făcut o pasiune pentru artistă, însă că aceasta l-a refuzat. 

 

„Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre . Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansate, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat.

S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon', a povestit Cătălin Crișan, în emisiunea „Exclusiv Vip', de la Prima TV.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel