Cătălin Coșarcă, "clujeanul" din Teambuilding, accident în timpul filmărilor: „Nu am mai putut să joc, mergeam șchiop”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Cătălin Coșarcă, "clujeanul" din Teambuilding, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a reușit să se accidenteze în timpul filmărilor.

Cătălin Coșarcă a fost invitatul Rominei Băluță, la Interviurile Spectacola, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite din culisele celui mai vizionat film românesc, Teambuilding. Filmul are ca temă principală viața într-o corporație, cu întâmplări amuzante dintr-un teambuilding, în care corporatiștii robotizați se dezlănțuie, arătându-și latura umană. Cătălin Coșarcă este unul dintre actorii care face parte din această producție, fiind reprezentantul „clujenilor”.

Cătălin Coșarcă, "clujeanul" din Teambuilding, accident în timpul filmărilor

Actorul a povestit cum s-a accidentat în timpul filmărilor. Mai exact, într-o pauză, Cătălin Coșarcă a decis să joace fotbal cu restul actorilor. Din neatenție, acesta a călcat strâmb și s-a accidentat la unghia degetului mare, de la piciorul stâng. Și asta nu a fost tot! Actorul a mărturisit că una dintre colegele sale de breaslă l-a călcat din neatenție pe același picior accidentat.

„M-am lovit la picior, jucând fotbal. Eram după filmare, într-o seara, și Matei Dima a zis să jucăm un fotbal să ne relaxăm. Aveam un teren la dispoziție și toți băieții au fost de acord să ne jucăm. Nu a durat foarte mult, am călcat strâmb și m-am lovit la piciorul stâng, la unghia degetului mare. Mi s-a înnegrit, nu am mai putut să joc, mergeam șchiop și am zis că nu mai joc fotbal, că nu mai fac nimic.  M-am dus unde eram cazați și acolo era un loc unde ne mai adunam seara și ne mai distram, dansam. Am zis să dansez și eu puțin și una dintre colegele actrițe, la un moment dat s-a dat cu spatele, eu eram în spatele ei și m-a călcat fix pe unghia respectivă, care a explodat pur și simplu. Abia acum a reușit să crească la loc, după aproape un an de zile. ”, a povestit Cătălin Coșarcă, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cum a ajuns Cătălin Coșarcă să joace în filmul Teambuilding

Cătălin Coșarcă ne-a dezvăluit cum a ajuns să joace în acest film, care a devenit un adevărat fenomen. Actorul a povestit că a fost nevoit să dea un casting, deși scenaristul filmului, Alex Coteț, știa deja ce rol i s-ar potrivi. Acesta a dezvăluit și care sunt actorii cu care se cunoștea dinainte de începerea filmărilor, dar și ce prietenii a legat pe platoul de filmare. 

„Am dat un casting, dar îl știam deja pe Alex Coteț dinainte, pentru că mai lucrasem la niște proiecte împreună. El mi-a zis că urmează să scrie scenariul filmului și mi-a spus de pe atunci că o să mă cheme să dau castingul ca să fiu și eu în film. Cumva, se gândea deja că m-aș potrivi să joc rolul acesta, pe care l-am și avut. Deci, pot spune că am avut și puțin noroc, pentru că l-am cunoscut pe el mai demult. Este un băiat extraordinar, lucrăm foarte mult împreună, am lucrat la mai multe proiecte. Îl știam și pe Micutzu și pe Cosmin. Ne știm chiar din facultate. Pe Micutzu îl știu din 2006, când am venit eu în București, la facultate. Pe vremea aia se făcea stand-up la Teatrul Național. Înainte să dau eu la actorie, am fost acolo și am urcat și eu la seara amatorilor și era și Micutzu, care tânăr pe atunci, ca și mine, era student și acolo l-am văzut prima dată. Îl știam și pe Ionuț Rusu, pe Roxana Condurache. Pe Matei Dima nu-l cunoșteam, înainte să lucrăm la film. Mă bucur că l-am cunoscut, este un tip foarte serios. El este foarte amuzant, dar își ia treaba în serios și acesta este unul dintre motivele pentru care a avut atât de mult succes și are în continuare. Îți trebuie o etică profesională să te ți de treabă și el chiar muncește. Cu ocazia aceasta, le mulțumesc că m-au tolerat și pe mine și m-au lăsat să joc în proiectul lor. ”, ne-a dezvăluit Cătălin Coșarcă. 

Urmărește interviul integral mai jos:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel