Cătălin Cazacu rupe tăcerea despre certurile cu Ramona Olaru: "Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect"

Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Cazacu a vorbit despre neînțelegerile din relația cu Ramona Olaru. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o frumoasă poveste dragoste. Cu toate astea, între cei doi intervin și certurile. Recent, cei doi au fost surprinși în timp ce se certau la malul mării. Potrivit unor surse, totul ar fi plecat de la faptul că frumoasa blondină a plecat alături de prietenele sale la mare, în Mamaia. Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar Cătălin Cazacu a vorbit despre momentele tensionate dintre el și iubita sa. 

Cătălin Cazacu: „ Nu ne certăm, suntem foarte bine”

„Nu ne certăm. Ca orice oameni, avem și noi subiecte în care avem păreri diferite. Atât, este singurul lucru. În rest, nu ne certăm, suntem foarte bine. Suntem împreună, suntem OK.Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă. Dacă nu ne plăcea, nici eu nu stăteam cu ea și nici ea nu stătea cu mine', a spus Cătălin Cazacu pentru cancan.ro.

Cazacu: „Suntem oameni reali”

Deși apar tensiuni între ei atunci când apar în public, Cătălin Cazacu a recunoscut că nu îi place să se ascundă , spre deosebire de alții, care pozează în cuplurile perfecte.

„Suntem niște oameni reali și lumea este obișnuită cu oameni care «pozează». Noi nu «pozăm». Toată lumea se ceartă, diferența este că la noi se vede pentru că ăștia suntem.Suntem reali, când ne certăm, ne certăm, când ne împăcăm, ne împăcăm, când ne iubim, ne iubim… suntem oameni reali.Restul oamenilor știu să o mascheze, să o joace. Noi nu știm și nici nu vrem chestia asta. Ăștia suntem noi, ne iubim cu năbădăi, dar ne iubim',a mai spus iubitul Ramonei.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru vor o nuntă simplă

Cooprezentatorul TV a mărturisit că relația cu Ramona Olaru este cât se paote de simplă și transparentă și pozează fix așa cum sunt, chiar și cu tensiunile dintre ei. 

 „Noi nu pozăm în altceva decât suntem, nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect, nu vrem să dăm sfaturi de dragoste nimănui, noi ne trăim dragostea cum știm noi.'.

De asemenea, Cătălin Cazacu a oferit detalii și despre nunta cu Ramona Olaru. Se pare că cei doi nu își doresc o nuntă tradițională, ci una în care toată lumea să se simtă bine și relaxată. 

 „Nu o să fie o nuntă niciodată cu frac și cu tradiții și cu o sală de nunți în care toată lumea să vină la patru ace, pentru că nu suntem noi.La noi, la evenimentul nostru, o să fie toată lumea relaxată. Dar lucrăm la el și în momentul în care o să știm cum arată, o să știe toată lumea',a mai spus Cazacu.

Cum a cerut-o Cătălin Cazacu în căsătorie pe Ramona Olaru

Asistenta TV a fost cerută în căsătorie  pe una dintre cele mai scumpe plaje din Grecia, în Mykonos. Chiar dacă povestea de dragoste dintre ei părea cât se poate de serioasă, motiv pentru care bărbatul și-a exprimat de mai multe ori dorința publică de a se căsători cu blondina, acum, Cătălin Cazacu mărturisește faptul că cererea în căsătorie a fost una cât se poate de spontană. Mai mult, inelul a fost cumpărat chiar cu o zi înainte ca cei doi să plece în vacanța de lux, iar frumoasa sa parteneră nu a intuit nimic, până la momentul cel mare.

”A fost o chestie pe care o gândeam de ceva vreme, nu am programat nimic, în ultima zi înainte să plec am luat inelul, pentru că știam exact cum și-l dorea. Am avut noroc să găsesc exact ce căutam. Nu am pregătit momentul, ci de când am ajuns am purtat inelul în buzunar și când am simțit momentul m-am pus în genunchi. Ea nu a simțit nimic”, a povestit Cătălin Cazacu potrivit Spynews.ro.

Cât a costat inelul de logodnă primit de Ramona Olaru

Bărbatul i-a știut perfect gusturile partenerei sale, astfel încât nu a  dat deloc greș în alegerea inelului perfect. Totuși, Ramona Olaru nu se mulțumește cu prea puțin și este o persoană destul de pretențioasă la acest capitol, pentru că inelul cu piatră prețioasă pe care-l poartă acum pe deget valorează o adevărată avere. Potrivit sursei citate, Cătălin Cazacu nu ar fi dat nici mai mult, nici mai puțin de 18.000 de euro pe bijuteria prin care și-a cerut iubita în căsătorie.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 sep 2022, 11:28 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience