Cătălin Cazacu, primele declarații după ce s-a zvonit că el și Ramona Olaru s-ar fi despărțit: „Nu m-a furat nimeni”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram

Cătălin Cazacu a vorbit despre relația cu Ramona Olaru, după ce au apărut zvonuri că și-au spus adio. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Chiar dacă sunt prieteni de ani buni, cei doi au început să se întâlnească în urmă cu câteva luni. Chiar dacă au petrecut Revelionul într-o locație de lux, în Zanzibar, zilele acestea au apărut zvonuri cum că și-ar fi spus adio. 


Cătălin Cazacu a făcut câteva declarații despre relația cu Ramona Olaru, semn că între ei nu ar exista vreo problemă acum. 


“Nu m-a furat nimeni (n. red în Zanzibar). Ce să ia de la mine, bani nu sunt, actele ce să facă cu ele, că sunt urâțel, nu mai e cui să i le vândă. Am stat puțin. E pentru prima dată în șase ani când eu ajung în România iarna. Eu până acum două zile nu am avut geacă”, a spus Cătălin Cazacu în emisiunea lui Cătălin Măruță. 


Chiar dacă de Revelion, Cătălin Cazacu a muncit, Ramona Olaru s-a distrat de minune și a fost un început de an foarte bun pentru ea.

 
“Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea ( n. red. Ramona) s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm”, a mai spus el. 


Cătălin Cazacu își dorește o familie alături de Ramona Olaru și spune că aceasta i-a schimbat mult viața: „I-am spus asta din prima secundă”


“Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, a declarat Cătălin Cazacu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 12 ian 2022, 08:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience