Cătălin Cazacu, mai îndrăgostit ca niciodată. Ce declarație de dragoste i-a făcut Ramonei Olaru: "Îmi doresc o familie cu ea. I-am spus asta din prima secundă"

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, foto Instagram

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, prezentatorul TV a făcu o declarație emooționantă pentru iubita sa.

Ramona Olaru l-a dat uitării pe Cuza și se iubește nebunește cu Cătălin Cazacu. Se pare că cei doi au decis să își oficializeze relația și să le arăte tuturor cât de mult se iubesc.  Relația celor doi a trecut la alt nivel, iar cei doi s-au mutat și împreună, iar acum au planuri și mai mari. Prezentatorul TV pare mai îndrăgostit ca niciodată de blondină și nu evită să își exprime sentimentele față de ea. Recent, Cătălin Cazacu a declarat că i-a spus Ramonei Olaru din prima clipă că își dorește o familie alături de ea.

„Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, a declarat Cătălin Cazacu, la „Xtra Night Show”.

 

Cum s-au cunoscut cei doi

 

Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. Acesta a povestit că la început au fost doar prieteni, dar cu timpul s-au apropiat tot mai mult, până au ajuns să formeze un cuplu.

 

Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel