Cătălin Cazacu, dezvăluiri inedite din relația cu Ramona Olaru. „Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Cazacu, Instagram

Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri neașteptate după aproape un an de relație cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni bune de zile. Chiar dacă au fost mai multe momente de cumpănă între cei doi, când s-a zvonit faptul că și-ar fi spus chiar adio, sportivul și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a o lua pe frumoasa prezentatoare de soție. 

La aproape un an de relație cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri neașteptate. Fostul prezentator TV a recunoscut că relația cu frumoasa blondină l-a schimbat foarte mult. 

„Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi”, a spus Cătălin Cazacu pentruFanatik.

Cătălin Cazacu: „Da, m-am făcut băiat serios”

Nu este prima dată când Cătălin Cazacu vorbește despre nuntă, fapt că sportivul își dorește cu adevărat acest lucru. În urmă cu ceva timp, acesta declara faptul că Ramona Olaru este femeia vieții lui și își dorește să o ducă la altar cât mai repede.

Totodată, Cătălin Cazacu a recunoscut că s-a cumințit foarte mult de când a apărut Ramona Olaru în viața lui.

„Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu mercur retrograd (râde, n. red.). (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior”, a spus Cătălin Cazacu. „Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, a mai adăugat Cătălin Cazacu.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. Acesta a povestit că la început au fost doar prieteni, dar cu timpul s-au apropiat tot mai mult, până au ajuns să formeze un cuplu.

Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel