Cătălin Cazacu, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată: „Am cumpărat mai multe inele”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Cazacu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Cazacu, sursa instagram

Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri inedite despre viața amoroasă și a recunoscut care este motivul pentru care nu s-a căsătorit pănă acum.

Cătălin Cazacu este unul dintre burlacii showbiz-ului românesc. Deși are numeroase relații la activ, acesta nu a ajuns niciodată în fața altarului. Printre femeile pe care le-a cucerit de-a lungul timpului se numără Denisa Tănase de la trupa Bambi, Roxana Butnaru și Anna Roman.

Deși nu duce lipsă de admiratoare și adesea a fost surprins în compania unor femeii celebre din România, se pare că niciuna nu l-a făcut să ajungă în fața altarului. Recent, Cătălin Cazacu a decis să recunoască motivul pentru care nu a ajuns până acum în fața altarului.

"Dacă mă ajută Dumnezeu, mai rămân așa o perioadă. Glumesc! Nu e după mine, când vrea Dumnezeu o să se întâmple. Eu am luat dorința, am pus în Univers, iar de aici încolo aștept. Am și răbdare pe tema asta, adică nu mă grăbesc.", a spus sportivul pentru Antena Stars.

Întrebat dacă a cumpărat vreodată un inel unei femei, Cătălin Cazacu a avut un răspuns clar și direct: "Am cumpărat mai multe. (...) Fiecare inel pe care l-am dăruit în acele momente a însemnat totul pentru mine atunci, doar că nu am reușit să ajung până acum în fața altarului, pentru că mi-am jurat ca acest lucru să fie o sigură dată. Așa că încerc să o întârzii cât mai mult, ca să rămână cât mai puțin"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel