Cătălin Botezatu vrea să ducă creațiile designerilor români în Dubai. Afacerea cu care vrea să dea lovitura în 2022

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu este pus pe fapte mari în anul 2022 și vrea să ducă numele creatorilor de modă din România până în Dubai. 

Cătălin Botezatu se bucură de un succes imens în lumea modei, iar creațiile sale au ajuns la cele mai mari și importante prezentări de modă din lune. Deisgnerul duce o viață de lux, dar a muncit enorm pentru a ajunge atât de departe. Acum vrea să pornească o nouă afacere în Dubai cu care speră să dea lovitura în anul 2022. 


Cătălin Botezatu vrea să deschidă mai multe magazine cu creații ale designerilor români la Dubai până în luna septembrie a anului viitor. Totul este în plină desfășuare, dar Cătălin Botezatu știe cum să îmbine utilul cu plăcutul. Acesta se află în Dubai acolo unde pune la punct detalii despre noua lui afacere, dar se și distrează de minune alături de prieteni. 


„Suntem în Dubai până pe 23 decembrie. Numai noi, iar între discuții despre afaceri, dar ne și relaxăm. Ieri ne-am dat pe tiroliană, facem plajă, mergem la căutătorii de perle.


Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe locuri în Emirate.


Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța. Suntem o echipă de 7 oameni și suntem numai în întâlniri peste întâlniri, însă avem timp și pentru distracție, pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul”, a declarat Bote pentru click.ro.


Cum și-a început cariera în lumea modei și câți bani câștiga Cătălin Botezatu la început de carieră


Cătălin Botezatu și-a început cariera în lumea modei ca model în anul 1984, la Casa de modă Venus. 


Cătălin Botezatu a fost selecționat de Zina Dumitrescu, iar în 1985, la Frankfurt a obținut titlul de cel mai bun manechin din Europa.


„Eu mai aveam colaborări cu Casa de modă Venus, Adesgo, aveam plecări în afară, în Rusia, Germania. La nemți chiar am câștigat premiul pentru cel mai bun și cel mai rapid manechin european, mă schimbam în 40 de secunde, iar la ruși, Doamne, făceam o mulțime de bani. Ca să vă dați seama, după fiecare prezentare de la Moscova, eu mă întorceam cu contravaloarea unei Dacii.

Acolo chiar se făceau bani frumoși, dar ca să pleci din țară, pe vremea aceea, trebuia să ai dosarul extrem de curat. Pe de altă parte, foarte multe manechine care au plecat din țară nu s-au mai întors. Când plecam în Franța sau în Germania, doar jumătate ne mai întorceam”, a povestit Cătălin Botezatu pentru Fanatik.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel