Cătălin Botezatu, vindecat de cancer. Cum a descoperit boala: „M-am operat de apendicită”

Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a trecut prin 5 operații pentru a scăpa de cancer. Celebrul designer a povestit cum și-a descoperit boala și cum a reușit să se vindece. 

Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, Cătălin Botezatu a povestit despre lupta sa cu boala și cum a găsit vindecarea la o clinică din Turcia. 


„Când treci prin 5 operații legate de un cancer, nu cred că este ușor. Pe lângă operațiile inițiale, am mai făcut o operație pentru că doctorii s-au speriat, au crezut că s-a mai întamplat ceva, dar nu, totul este ok. Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta. Datorită mie, foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici în Turcia. Dacă în România li se dădeau verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, sunându-mă și oferindu-le șansa unui consilier medical, acești oameni trăiesc, sunt bine.”, a declarat designerul, în emisunea „Mădălin Ionescu Show”.

Celebrul designer a dezvăluit că și-a descoperit boala în urma unei operații banale de apendicită. Atunci, medicii i-au descoperit o tumoră. În urma tratamentului, Cătălin Botezatu s-a vindecat complet. 

”Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a mai spus celebrul designer. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 20 apr 2021, 10:43 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience