Cătălin Botezatu și tatăl lui, momente critice. S-au operat de cancer în aceeași zi: „Fără să știm unul de celălalt”

Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a avut mari probleme de sănătate în trecut. Creatorul de modă a trecut prin 5 operații pentru a scăpa de cancer.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Succesul designerului a depășit de mult granițele, dar chiar și așa, nu a fost ocolit de necazuri. Cătălin Botezatu a suferit cinci intervenții chirurgicale pentru a scăpa de cancer. 


„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. 


M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat designerul în emisunea „Mădălin Ionescu Show”.


Cătălin Botezatu s-a operat în aceeși zi cu tatăl său, din cauza cancerului la plămâni. Mama creatorului de modă nu a știut că fiul ei are mari probleme de sănătate. Tatăl designerului fusese diagnosticat cu această boală cu un an de zile înainte, dar soarta i-a adus în aceeași zi pe masa de operație, fără a ști unul de celălalt. 


„Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el, dar din păcate fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt”, a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel