Cătălin Botezatu și-a scris TESTAMENTUL. Cine va moșteni averea celebrului creator de modă

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu și-a scris deja testamentul. Mai mult decât atât, celebrul creator de modă știe și cine o să ducă mai departe numele și va conduce afacerea sa din modă.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, dar și cel mai râvnit bărbat. Deși îl vedem de fiecare dată cu zâmbetul larg pe buze și este plin de energie și entuziasm, problemele de sănătate nu l-au ocolit.  Până la vârsta de 54 de ani, Cătălin Botezatu a trecut prin multe momente groaznice. Cu toate că a trecut prin clipe de nedescris, creatorul de modă s-a rugat întotdeauna și a avut credință că totul se va termina cu bine.

În urmă cu câțiva ani, Cătălin Botezatu a demonstrat că este o fire luptătoare, reușind să învingă chiar și până cea mai cumplită boală: cancerul. 

Cătălin Botezatu a mărturisit că în ciuda problemelor sale de sănătate a decis să-și scrie deja și testamentul. Aceasta a mărturisit că o să lase lucruri de valoare unor persoane apropiate, dar și unor instituții din țară și din străinătate.

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel