Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre operațiile estetice. Designerul a răbufnit: „Chiar acum o lună am avut o problemă”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a avut o primă reacție după ce a fost acuzat că a exagerat cu operațiile estetice. 

Cătălin Botezatu este considerat, fără doar și poate, unul dintre cei mai atrăgători bărbați din showbiz-ul românesc. Celebrul bărbat care face furori printre reprezentantele sexului fumos și surprinde pe toată lumea cu fiecare apariție. Cu toate astea, designerul este pus adesea la zid de către fanii din mediul online. 

Recent, Cătălin Botezatu nu s-a mai putut abține și le-a dat o replică celor care consideră că a exagerat cu intervențiile estetice. În vârstă de 55 de ani, celebrul designer a spus adevărul despre operațiile estetice, pe care mulți îl acuză că le-a făcut.

„Chiar acum o lună a m avut o «problemă» cu o poză pe care am postat-o și mi-au spus «ți-ai făcut operație estetică». Toată lumea a zis «ți-ai făcut operație estetică». Nu!”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?!
Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm”, a încheiat designerul.

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre fotografiile editate

Creatorul de modă susține că nu a folosit filtre, ci totul se datorează unei fiole cu efect de lifting pe care o folosește periodic. 

„Nu am folosit niciun filtru, nimic, în plus eram bronzat pentru că venisem dintr-o deplasare, am fost într-o croazieră. Ochii îi am verzi spre albastru pentru că așa îi am din naștere!Am momente în care arăt OK, eu folosesc niște fiole pe care mi le da prietena mea Diana Baicu, care au un efect de lifting, întind pielea și țin 24 de ore”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Click.ro

Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice

Cătălin Botezatu a precizat că nu are nicio operație estetică la nivelul feței, iar în pozele pe care gurule rele s-au grăbit să le judece, se pot observa cu ușurință ridurile. 

„Pentru dinți sunt recunoscut că am dinți frumoși! Dacă te uiți la poză și dai zoom cu atenție, se văd ridurile de la ochi, laba gâștii…Nu am nicio intervenție la nivelul feței, când o să-mi fac o să fiu altul, dacă se face zoom pe poze se vede că sunt riduri pe față”, a adăugat Cătălin Botezatu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel