Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după propunerea Biancăi Drăgușanu de a-i deveni naș la nunta cu Gabi Bădălău

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a avut o reacție neașteptă în urma propunerii Biancăi Drăgușanu de a-i deveni naș la nunta cu Gabi Bădălău.

Vestea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se vor căsători a făcut valuri în showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Alex Bodi a confirmat zvonurile că se va căsători cu Gabi Bădălău. Totodată, blondina i-a propus lui Cătălin Botezatu să îi fie naș. Deși acesta a fost cel care a adus-o pe Bianca Drăgușanu în lumina reflectoarelor, Cătălin Botezatu nu refuză posibilitatea de a-i deveni naș fostei iubite.

„Îți promit că tu vei fi unul dintre nași., i-a spus Bianca Drăgușanu lui Cătălin Botezatu, în direct, la Teo Show.

 

Cătălin Botezau, reacție neașteptată cu care a suprins pe toată lumea

Din reacția designerului vestimentar au fost vizibile și câteva urme de gelozie. Cătălin Botezatu i-a dat un răspuns afirmativ Biancăi Drăgușanu, însă acesta a mărturisit  că în final tot cu el va rămâne.

„Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis mi-a zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună.

Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea.”, a spus Cătălin Botezatu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel