Cătălin Botezatu, prima reacție după ce Teo Trandafir a recunoscut că l-ar lua de soț: "Cred că este o provocare permanentă să trăiești alături de ea"

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir și Cătălin Botezatu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Teo Trandafir și Cătălin Botezatu, sursa instagram/ colaj foto

După două căsnicii eșuate, dar și extrem de dureroase, Teo Trandafir a dezvăluit care sunt bărbații din showbizz care ar fi potriviți ca și parteneri de viață. Cătălin Botezatu a avut o primă reacție după ce a aflat că se află și el pe listă.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Vedeta se bucură de un succes răsunător, însă pe plan sentimental lucrurile nu au stat așa. Teo Trandafir a trecut prin două divorțuri dureroase. Recent, chiar în cadrul emisiunii pe care o moderează, vedeta a făcuto listă cu bărbații din showbizz pe care i-au lua de soț. Printre  aceștia s-a numărat și celebrul designer, Cătălin Botezatu. 

Pe cei doi îi leagă o prietenie extrem de strânsă. Teo Trandafir îl respectă și îl apreciază pe designer, motiv pentru care a recunoscut că îl vede bărbatul potrivit ca și partener de viață. La aflarea afirațiilor făcute de prezentatoarea TV, Cătălin Botezatu a avut și o primă reacție. Designerul a ținut să îi mulțumească pentru cuvintele frumoase. 

„Sunt onorat să aud astfel de declarații. Pentru mine, Teo reprezintă cea mai importantă moderatoare tv a tuturor timpurilor, este cea mai inteligentă, ai ce vorbi, are cuvintele la ea, este documentată și informată în orice domeniu.

Ca om, cred că este o provocare permanentă să trăiești alături de ea, ar fi o chestie superbă. Este foarte haioasă, are simțul umorului, ceea ce este foarte important la o femeie. Lângă Teo aș fi plin de veselie, de momente unice. Ea știe ce vrea, nu te plictisește, este femeia pe care și-o doresc foarte mulți bărbați, dar, din păcate, nu toți o pot accesa, fiind complexați de femeile puternice.

Sunt însă și bărbați care ar fi onorați să trăiască alături de femei puternice. Deci, niciodată să nu zici niciodată. Eu o iubesc și ea știe asta”,a declarat designerul pentru playtech.ro.

 

Cătălin Botezatu: „Pe noi ne leagă și niște lucruri de suflet”

 

Totodată, Cătălin Botezatu a ținut să precizeze faptul că între el și Teo Tradafir există multe lucruri comune, care i-au apropiat și mai mult. Printre acestea se numără și clipele grele prin care au trecut, amândoi fiind la un pas de moarte din cauza problemelor de sănătate. 

 

„Pe noi ne leagă și niște lucruri de suflet, noi doi purtăm pe degetul mic un inel, ca un fir de ață, din aur. Amândoi am trecut prin situații de viață și de moarte. Ea mi l-a dăruit, ca să ne poarte noroc. Din acel moment, și sunt ani de atunci, nu l-am mai scos.

Când mă uit la el, mă gândesc la Teo, la greutățile prin care am trecut amândoi, pe plan medical, și la Dumnezeu, pentru că ne-a ajutat să le depășim. Asta este Teo, draga mea Teo. O pup și o iubesc!”, a mai spus designerul pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel