Cătălin Botezatu, obiceiurile pe care le respectă în fiecare an de REVELION: „Îmi aduce foarte mult noroc acest obicei”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu este foarte atent la obiceiurile și tradițiile din noaptea de Revelion. Creatorul de modă le respectă cu sfințenie deoarece îi aduc noroc. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România, iar creațiile lui au cunoscut succesul nu doar pe plan național, ci și pe plan internațional. Creatorul de modă spune că este foarte atent la obiceiurile din noaptea de Revelion și le respectă cu sfințenie doarece îi aduc noroc tot anul. 


Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt obiceiurile pe care le respectă încă de când era mic și de care nu uită niciodată. 


Creatorul de modă obișnuiește să mănânce în seara dintre ani 12 boabe de struguri și să pună bani la ciorapi sau în pantofi. Cătălin Botezatu spune că de fiecare dacă aceste două obieciuri i-au adus mare noroc pe plan profesional. 


"De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. (...) Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei.", a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.


Cătălin Botezatu a dezvăluit și care sunt dorințele lui pentru anul 2022. Creatorul de modă își dorește sănătate, fericire și noroc pe plan profesional. Cea mai mare bucurie pentru designer este familia lui. 


"Imi doresc sanatate, îndeplinirea proiectelor și fericire. Știi cum e la mine, sa arat și sa demonstrez ceea ce pot. (...) Am o familie extraordinara, tot ce îmi doresc.", a mai spus Cătălin Botezatu.

 

Cum și-a început cariera în lumea modei și câți bani câștiga Cătălin Botezatu la început de carieră


Cătălin Botezatu și-a început cariera în lumea modei ca model în anul 1984, la Casa de modă Venus. 


Cătălin Botezatu a fost selecționat de Zina Dumitrescu, iar în 1985, la Frankfurt a obținut titlul de cel mai bun manechin din Europa.


„Eu mai aveam colaborări cu Casa de modă Venus, Adesgo, aveam plecări în afară, în Rusia, Germania. La nemți chiar am câștigat premiul pentru cel mai bun și cel mai rapid manechin european, mă schimbam în 40 de secunde, iar la ruși, Doamne, făceam o mulțime de bani. Ca să vă dați seama, după fiecare prezentare de la Moscova, eu mă întorceam cu contravaloarea unei Dacii.

Acolo chiar se făceau bani frumoși, dar ca să pleci din țară, pe vremea aceea, trebuia să ai dosarul extrem de curat. Pe de altă parte, foarte multe manechine care au plecat din țară nu s-au mai întors. Când plecam în Franța sau în Germania, doar jumătate ne mai întorceam”, a povestit Cătălin Botezatu pentru Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel