Cătălin Botezatu, noi detalii despre starea de sănătate. Ce i-au interzis medicii să consume după operația la inimă

Data publicării:
Cătălin Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, foto Instagram

Cătălin Botezatu a oferit noi informații despre starea lui de sănătate după operația la inimă. Celebrul designer a mărturisit și ce interdicții i-au pus medicii.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai iubiti designeri vestimentari. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, deși a trecut prin multe greutăți din cauza problemelor de sănătate. Acesta a suferit și o intervenție chirurgicală la inimă destul de complicată. De multe ori, Cătălin Botezatu a crezut că va muri, însă Dumnezeu l-a ajutat să treacă peste toate greutățile care i-au fost presărate în cale.

După intervenția la inimă, Cătălin Botezatu s-a întors în Turcia pentru a se asigura că totul este bine. Acesta a mărturisit că se simte mult mai bine, dar trebuie să meargă la control periodic.

”Inima e ok, am avut pentru prima ocazia să văd 14 medici unde am văzut cum aceștia m-au controlat pe rând timp de trei zile, după care au stat la o masă rotundă și au proiectat pe un ecran imens, fiecare dându-și cu părerea, dându-mi un verdict medical comun și o medicamentație comună. Am fost extrem de emoționant când îi vedeam, le puneam și întrebări și am primit răspunsuri care mă interesau, trebuie să vă controlați permanent, să vă faceți controale permanente, nu știi niciodată dacă ești bolnav sau nu”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

 

Medicii care l-au operat pe Cătălin Botezatu i-au recomandat acestuia să țină și un regim alimentar și să renunțe definitiv la anumite alimente care îi fac rău.

”Din păcate da, nu am voie să mănânc carne roșie, vită, adio, trebuie să mănânc mai multe legume, fructe, foarte multe lichide, în urma acelei operații se pot afecta rinichii, deci trebuie multă hidratare, să fiu atent la stres, dar e cam imposibil, dar și la efort, adică să nu tușim foarte puternic, să nu strănutăm”, a mai spus el.

 

Tototdată, Cătălin Botezatu a declarat că încearcă să nu mai pună totul la suflet și să aibă mult mai multă grijă de el, deoarece sănătatea este cea mai importantă.

”În ultimii doi ani am început să devin ușor mai nesimțit, să nu mai pun atât la suflet, să merg înainte cum știu eu. Eu sunt cel mai important, voi sunteți cei mai importanți, fiți ușor egoiști”, a mai spus creatorul de modă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel