Cătălin Botezatu, MOTIVUL pentru care stă în chirie: Nu vreau să fiu ipocrit

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu alege să stea în chirie, deși deține extrem de multe proprietăți.

Cătălin Botezatu deține proprietăți de milioane de euro, ultima achiziție a acestuia fiind chiar un penthouse în Dubai. Chiar dacă are locuințe peste tot în țară, celebrul designer a dezvăluit faptul că preferă să locuiască în chirie și nu îl deranjează faptul că trebuie constant să își strângă bagajele.

„Nu sunt adeptul proprietăților și să fac multe case. În România am început să fiu adeptul să stau așa 2-3 ani într-o locație, poate chiar închiriată, dar să am o priveliște superbă, să mă mut constant. Deși nu vreau să fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietăți multe în România: la munte, la mare, în București. Nici măcar nu sunt închiriate cele în care nu stau”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit EGO.ro.

Cătălin Botezatu și-a denumit casele

„Au început să aibă denumiri. Una în care am foarte multe haine se numește „casa dulap” pentru că sunt numai standere și nu mai poți să stai în ea. Alta se numește „casa muzeu” pentru că am făcut-o așa, într-un stil minimalist, budist și arată ca în filme. Cine intră în „casa muzeu” rămâne fără replică. Pe acea locație am folosit-o de câteva ori, la începuturile mele cu Bianca și apoi cu o fată frumoasă, care tot așa câștigase un concurs și de atunci nimic, stă nelocuită. E prin Nordului.”, a mai povestit designerul.

Unde locuiește designerul în prezent

Pentru moment, Cătălin Botezatu și-a ales să stea într-o casă cu vedere la lac, cu o priveliște minunată, povestește el.

„Acum mi-am dorit să am vedere la lac, în mijlocul Bucureștiului și stau într-un super apartament. De dimineață mă trezesc și văd lebede, și cormorani, și ce poate fi mai frumos, mai ales că totul este din sticlă. Mai am o casă așa într-o vilă la Foișorul de foc, cu un șemineu superb, o casă a tinereții mele. O casă la mare, o casă la munte”, a continuat acesta.

Cătălin Botezatu nu vrea să lase România pe Dubai

„Nu mă mut definitiv în Dubai. Sunt un patriot prin excelență. Poate că voi sta mai mult pe acolo. În curând voi face o prezentare la Dubai și cred că la Hotelul Versace. E altceva. Dubaiul e Dubai, indiferent de ce spun oamenii. Cred că nu m-aș plictisi nici dacă aș sta numai acolo, dar nu m-am născut acolo, nu mă pot adapta să stau nonstop, familia mea este aici, prietenii mei sunt aici. Am să încerc să-i duc pe rând acolo și dacă îi voi convinge să-i mutăm pe toți în Dubai, ne mutăm acolo”, a mai declarat Botezatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel