Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată: „E foarte greu când ești Botezatu”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului până acum. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designer-ul se bucură de un succes imens atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Chiar dacă viața lui Cătălin Botezatu este extrem de frumoasă și mulți și-ar dori să ajungă în locul designer-ului, în cel mai recent interviu, acesta spune că viața lui este extrem de obositoare și foarte stresantă. Întrebat de ce nu s-a căsătorit până acum, creatorul de modă a răspuns:


„E foarte greu când ești Botezatu. Tânjesc, dar uneori sunt persoane false. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, sa te trezești dimineața și să îți spună: bună dimineața, într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Am fost de multe ori fericit, dar nu mai sunt”, a spus Cătălin Botezatu, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. 


Cătălin Botezatu are mari probleme de sănătate, iar ceea ce îi lipsește acum este o femeie care să îl iubească sincer. Creatorul de modă afirmă că de-a lungul timpului a sacrificat foarte multe pentru carieră, dar nu îi pare rău. Este foarte mândru de ce a reușit să construiască.


„Am avut momente când am atins Nirvana. Era într-un loc care nu are nicio legătură cu frumusețea. Era în România, la o cabană la Bâlea Lac. Eram cu cineva cu care nu am mai trăit niciodată asta. Dar totul trece în viață, ca și iubirea”, a mai spus creatorul de modă.

Chiar dacă și-ar fi dorit să ajungă în fața altarului alături de o femeie, Cătălin Botezatu susține că își dorește foarte mult ca partenerea sa de viață să îl respecte. Designer-ul spune că după iubire, respectul este cel care unește două suflete. 


„Primii 3-4 ani e fain, dar după trece. Iubirea rămâne, dar într-o anumită măsură, dar trebuie să intervină respectul. Eu sunt în stare pentru că sunt mai matur, dar celelalte nu. Și eu am un defect, îmi plac persoanele mai.... Toată lumea îmi spune să îmi iau pe cineva de vârsta mea. Acum nu pot și nici când eram tânăr nu puteam”, a adăugat Cătălin Botezatu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel