Cătălin Botezatu, moment stânjenitor la festivalul de film de la Cannes. Ce a pățit celebrul designer

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a fost pus într-o situație stânjenitoare la festivalul de film de la Cannes. Gazda evenimentului a făcut o gafă colosală.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designer-ul este foarte mândru de ce a reușit să facă până în prezent, munca lui fiind răsplătită și apreciată de fiecare dată.

Recent, celebrul designer a fost prezent la  Festivalul de Film de la Cannes 2021, acolo unde a fost premiat pentru întreaga lui carieră și pentru show-urile de modă spectaculoase. Cătălin Botezatu a organizat și o prezentare de modă, în care modelele au făcut senzație defilând în creațiile sale inedite. Doar că, la un moment dat, a fost pus într-o situație stânjenitoare.

În momentul în care gazda evenimentului i-a înmânat premiul, acesta i-a încurcat numele lui Cătălin Botezatu. În cee din urmă, designerul s-a prezentat singur.

”Bună seara, doamnelor şi domnilor, numele meu e Cătălin Botezatu”, a spus acesta atunci când a mers să își primească premiul.

”Mulțumesc, Forbes! A fost o mare plăcere să fiu aici”, a scris Cătălin Botezatu pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

 

Cătălin Botezatu  ar renunța la tot pentru iubire

 

Cătălin Botezatu se bucură de un succes imens atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Chiar dacă viața lui este extrem de frumoasă și mulți și-ar dori să ajungă în locul designer-ului, acesta spune că ar da orice și ar renunța la tot pentru iubire. Designer-ul își dorește o relație seriosă. 


”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii...”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience