Cătălin Botezatu încă are sentimente pentru Bianca Drăgușanu. Designerul a recunoscut: ”M-a marcat și o iubesc”

Bianca Drăgușanu și Cătălin Boteazatu, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Cătălin Boteazatu, foto Facebook

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu Bianca Drăgușanu. Creatorul de modă a recunoscut că mai are sentimente pentru blondină.

În urmă cu mai mult timp, în presa mondenă se scria mult despre cuplul Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu, ba mai mult, la un moment dat se zvonea că cei doi ar putea să se căsătorească. Dar cum planurile de acasă nu se pupă cu cele din târg, nici relația dintre cei doi nu a fost una de deurată. Cu toate astea, între cei doi au existat sentimente puternice, care nu au dispărut nici în ziua de azi.

Când vine vorba despre Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă. Mai mult decât atât, creatorul de modă a recunoscut în nenumărate rânduri că o iubește pe blondină și rămâne o femeie specială în viața lui.

”Bianca m-a marcat, o iubesc, dar acum ne iubim platonic. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații.

Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

 

Cât despre alegerile făcute de Bianca Drăgușanu de-a lungul timpului, Cătălin Botezatu susține că aceasta a devenit în timp un personaj al showbiz-ului românesc, însă trebuie să fie mai ponderată.

”E în stare de orice, e treaba ei dacă e nebună, dar trebuie să se mai pondereze uneori. Face parte din filmul ei, din aura ei, din jocul ei, din personajul ei pentru că Bianca este un personaj ca și multe alte personaje de pe piața românească și nu e rău deloc”, a mai spus celebrul designer la Antena Stars.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 iul 2021, 16:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience