Cătălin Botezatu, imagini de senzație din vacanța în Egipt. Detaliul șocant observat de fani

Data publicării:

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designer-ul a plecat într-o vacanță de lux în Egipt. 

Cătălin Botezatu se bucură de o carieră de succes, atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Creatorul de modă este acum într-o vacanță de 5 stele în Egipt, acolo unde se distrează pe cinste alături de prieteni. 


Cătălin Botezatu este foarte atent la imaginea sa și niciun detaliu nu îi poate scăpa acestuia. Nu de puține ori, acesta a declarat că își face pedichiura cu ojă. Chiar în imaginile din vacanță se poate observa cum creatorul de modă și-a făcut unghiile cu ojă neagră. 


„E un trend de mulţi ani de zile pe care îl poţi vedea la multe vedete”, mărturisea Cătălin Botezatu în urmă cu mai bine de patru ani, potrivit cancan.ro. 

 


Cătălin Botezatu, despre cele 5 operații prin care a trecut pentru a scăpa de cancer. Celebrul designer a povestit cum și-a descoperit boala și cum a reușit să se vindece. 


„Când treci prin 5 operații legate de un cancer, nu cred că este ușor. Pe lângă operațiile inițiale, am mai făcut o operație pentru că doctorii s-au speriat, au crezut că s-a mai întamplat ceva, dar nu, totul este ok. Recunosc, sunt unul dintre norocoșii care s-au vindecat de cancer și mă laud cu asta. Datorită mie, foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici în Turcia. Dacă în România li se dădeau verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, sunându-mă și oferindu-le șansa unui consilier medical, acești oameni trăiesc, sunt bine”, a declarat designer-ul, în emisunea „Mădălin Ionescu Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel