Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu în scandalul cu Andreea Raicu: „Să lăsam să se vadă ridurile oribile”

Data publicării:
Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu în scandalul cu Andreea Raicu
Descriere foto: Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu în scandalul cu Andreea Raicu

Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu. Ce jigniri și-au adus cele două vedete?

Bianca Drăgușanu este implicată într-un nou scandal, după ce Andreea Raicu a făcut câteva afirmații despre femeile care apelează la operațiile estetice. Cele două dive și-au adus cuvinte grele, iar Cătălin Botezatu nu a putut sta deoparte și i-a luat apărarea fostei sale mari iubiri. 


Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Andreea Raicu a fost provocată să comenteze câteva fotografii în care apare Bianca Drăgușanu. 

 

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus prezentatorul TV. 

 

Andreea Raicu a avut mereu o părere mai puțin bună despre operațiile estetice și spune că unele femei exagerează cu aceste intervenții chirurgicale. Ba mai mult, vedeta consideră că unele vedete din România seamănă mult tocmai din cauza acestor modificări estetice.


Iar Andreea Raicu a adăugat: „Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”


Bianca Drăgușanu s-a simțit jignită de comentariile Andreei Raicu și a ținut să îi transmită acesteia un mesaj tranșant. Blondina susține că avea o părere foarte bună despre Andreea Raicu, dar s-a simțit atacată de cuvintele ei. 


„Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu.”, a declarat Bianca Dragusanu pentru impact.ro.

 

Cătălin Botezatu nu s-a putut abține și a intervenit în scandalul dintre cele două vedete. Creatorul de modă i-a luat apărarea fostei sale iubite și spune că aceste operații estetice nu ar trebui criticate, mai ales că vedetele de peste ocean apelează la astfel de intervenții. 

„Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești o prezență, o vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor? Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși, dar mie îmi plac, sunt frumoși.

Trăim în secolul 21, trebuie să ne obișnuim cu operațiile estetice, sunt mulți doctori în lumea asta, care fac intervenții chirurgicale. Este timpul să ne oprim în a mai comenta lumea. Dar nu e nimic ieșit din comun, sunt milioane de femeie, toate vedetele din străinătate au fața întinsă, Bianca nu face ceva special”, a spus designerul, pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel