Cătălin Botezatu, foc și pară. Designerul lămurește situația cu rechinii: „Asta mă enervează cel mai tare la televiziuni!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a venit cu explicații legate de incidentul cu rechinii. De asemenea, celebrul designer a povestit și câteva situații limită cu anumite fane care au încălcat spațiul personal.

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a decis să facă lumină asupra unei experiențe-limită pe care a trăit-o în timpul unei vacanțe. Acesta a dezvăluit că întâlnirea sa cu un rechin a avut loc acum 8 ani și a stârnit o serie de emoții intense.

Cătălin Botezatu a explicat cu lux de amănunte că incidentul cu rechinul s-a petrecut în timpul unei activități de explorare subacvatică, într-un loc exotic. Chiar dacă au trecut ani de atunci, acest eveniment i-a rămas profund în memorie și l-a marcat într-un mod special.

Pe lângă povestea înfricoșătoare cu rechinul, creatorul de modă a vorbit și despre întâlnirile sale tensionate cu fanele care au trecut peste limită. Botezatu a recunoscut că uneori a fost nevoit să solicite ajutorul poliției pentru a face față situațiilor dificile generate de fani excesiv de zeloși.

Aceste dezvăluiri ale lui Cătălin Botezatu aduc în prim-plan momente intense și neașteptate din viața sa, atât în sfera aventurilor de vacanță, cât și în relația cu admiratorii săi. Interviul exclusiv oferă o privire mai profundă în lumea complexă a celebrității și a provocărilor cu care se confruntă aceștia pe parcursul carierei lor strălucitoare.

Situața limită

Recent, Cătălin Botezatu a relatat o experiență limită dintr-o vacanță în care a confundat un rechin cu o focă, dar a scăpat nevătămat. Celebrul designer de modă a dorit să clarifice situația și a explicat că evenimentul a avut loc acum opt ani. Mai mult, el a mărturisit că a experimentat toate sporturile extreme de-a lungul anilor, fiind prezent la Radar de Media Summer Gala.

“Doar pe muncă, la mine vacanța o să fie în luna decembrie, după ziua mea. Am povestit unui canal în urmă cu 2 săptămâni despre o pățanie care s-a petrecut în urmă cu 8 ani! Au scos din context. Asta mă enervează cel mai tare la televiziuni! Mă întreabă: “Când ai avut o situație limită în viața ta?”. Pe urmă, eu spun o situație limită din viața mea, care s-a petrecut acum mulți ani! Când să mă întâlnesc acum cu rechinii? Da, a fost, cu mulți ani în urmă, în Galapagos, dar nu acum! Acum mă bat cu rechinii aceștia! Am făcut de toate, fac scuba, fac skydiving. Dar, înaintând în vârstă, ca să nu zic că din cauza vârstei, ținând cont de faptul că nu mai poți să faci anumite chestii nebune, nu mai fac! Mă mai bag uneori, îmi place foarte mult să fac scufundări!”, a spus vedeta, potrivit  ego.ro

Este copleșit de fane

Cătălin Botezatu, creatorul de modă adorat de mulțimea de fani, se confruntă și cu excesele unor femei care au depășit limita în relația lor cu el. Designerul faimos a mărturisit că a fost nevoit să ceară ajutorul poliției pentru a gestiona situații dificile cu anumite admiratoare care au încălcat limitele spațiilor publice în care se afla.

Botezatu a subliniat că are o abordare selectivă în ceea ce privește potențialele idile amoroase. El a precizat că nu se lasă ușor influențat și că este foarte atent în alegerea partenerelor sale romantice. Această selectivitate vine din dorința sa de a găsi o conexiune autentică și de a evita relațiile superficiale.

“Multe, enorm de multe, de la fane normale și educate, până la fane și femei nebune, măritate, obsedate sexual și multe altele. (n.r. îi dau mesaje) Sunt unele pe care le-am dat afară din anumite locații publice cu poliția. Asta nu pot să fac, îl cunoaște o lume întreagă, dar le-am blocat. (n.r. numărul de telefon) Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot. Asta este, îți asumi! Eu sunt onorat că am fane, dar nu sunt onorat de femeile și de fanele nebune, care nu au o limită. Fac orice crezând că pot intra în grațiile mele sau în patul meu, ca să o spunem pe românește, ceea ce e foarte greu. Mă respect și sunt foarte selectiv, asta e tot ce pot să spun despre mine.”, a mai zis Botezatu, pentru sursa precizată anterior.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel