Cătălin Botezatu, dezvăluiri inedite din copilărie. Cine este cu adevărat tatăl celebrului designer

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu, unul dintre cei îndrăgiți designeri din România, și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilărie și  familia sa. 

Cătălin Botezatu a fost invitat recent în cadrul podcast-ului semnat de Ionela Nastase și Adi Hădean, acolo unde a vorbit despre copilărie, dar și despre familia sa. Designerul a povestit că bunica sa l-a răsfățat cel mai mult și că a fost înconjurat de femei, adică de surorile mamei acestuia.

"Eu mă mândresc cu originea mea. (...) Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară - mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas", îşi aminteşte talentatul designer vestimentar.

Cătălin Botezatu, despre relația pe care o are cu tatăl său

"Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte... Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. (râde) Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei "Te iubesc", poate în ultima perioadă... Dar nu-mi iese asta... Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate'', a declarat acesta.

Cătălin Botezatu a povestit că el și tatăl său au trecut prin clipe grele, în aceeași perioadă.

"Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta'', a declarat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel