Cătălin Botezatu, despre ținuta Silviei Dumitrescu. Artista a apărut în colanți la cei 61 de ani ai săi

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu a comentat ținuta de scenă a Silviei Dumitrescu. Ce critici i-a adus creatorul de modă? 

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 61 de ani, s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, iar acum, după ce a slăbit 14 kilograme, în doar 4 luni a apărut pe scenă într-o ținută extravagantă. 


Artista a purtat o pereche de colanți și o bluză mulată, care i-a lăsat la vedere micile imperfecțiuni. 


Cătălin Botezatu nu s-a putut abține și a comentat despre ținuta artistei:


”La 61 de ani, Silvia e un pic rock, un pic gotic, mereu a fost cu sclipici, cu lanțuri, iar de siluetă nu i-a păsat, nu are complexe. Acest stil l-a păstrat până acum, nu e un stil chiar atât de desuet și de indecent, e un pic cam strâmtă bluza, dar să zicem că trece sub radar!”, a spus Cătălin Botezatu pentru playtech.ro

 

 


Silvia Dumitrescu a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus și a dat jos 14 kilograme în doar 4 luni. 


„Am avut nevoie de ambiție multă și de dorința de a arăta mai bine. Kilogramele în plus pe care le duci cu tine se simt și pe inimă și pe organe. Toate au pornit de la un colesterol mare și am zis că pot să renunț la dulciulețe și atunci am început și cu mese la anumite ore”, a spus artista, într-un interviu pentru Kanal D.

 


Silvia Dumitrescu a fost nevoită să țină un regim alimentar strict, cu mese fixe și a renunțat la micile plăceri gulinare. 


”Am slăbit, da, vreo 13-14 kilograme, în aproape 4 luni. Am ținut un regim strict, mai exact, am mâncat la ore fixe. Am renunțat la dulciuri, carbohidrați, pâine, prăjeli, la mâncarea nesănătoasă. Mă simt bine și sunt mulțumită de cum arăt. Recent, la o emisiune, am îmbrăcat și o fustă scurtă, după vreo 20 de ani de când nu mai făcusem asta”, a adăugat ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel