Cătălin Botezatu, despre starea de sănătate. Cum se simte creatorul de modă, după ce a fost operat de urgență: „Asta mă omoară cel mai tare”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a vorbit despre starea lui de sănătate, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și emană întotdeauna o energie debordantă, acesta nu a fost ocolit de problemele de sănătate, care nu-i dau pace. Recent, Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor din Turcia, pentru a fi operat de urgență.

Anunțul a fost făcut chiar de acesta pe rețelele de socializare, prin intermediul unui filmuleț. 

”Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că sunt internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, le-a spus Cătălin Botezatu celor din mediul online.

Invitat în platoul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D, Cătălin Botezatu a vorbit despre starea lui de sănătate. Creatorul de modă a mărturisit că este bine, dar trebuie să evite stresul, cât de mult poate.

„N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune „stai acasă să te odihnești”. Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres... Asta mă omoară cel mai tare”, a spus designer-ul la Teo Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel