Cătălin Botezatu, declarație surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu: „E genul sălbatic, căreia îi place aventura”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, Mihaela Rădulescu, colaj foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, Mihaela Rădulescu, colaj foto Instagram

Cătălin Botezatu a spus ce părere are despre Mihaela Rădulescu.

Cătălin Botezatu și-a aniversat recent ziua de naștere. Renumitul designer vestimentar a împlinit 55 de ani.

De ziua sa de naștere, creatorul de modă a răspuns la o întrebare inedită: pe cine ar lua cu el pe o insulă pustie. Răspunsul a uimit pe toată lumea. Acesta a nominalizat-o pe Mihaela Rădulescu, despre care a spus că poate aprinde focul în inima oricui. 


„Dacă e să iau o divă cu mine, pe o insula pustie, dar care să nu fie deja luată de un alt bărbat, aș alege-o, cu siguranță, pe Mihaela Rădulescu. Lăsând deoparte că este foarte frumoasă, este femeia cu care ai ce să vorbești, nu te plictisești, e genul sălbatic, căreia îi place aventura, iubește sporturile extreme. Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel mai greu, al inimii”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.

Motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designerul se bucură de un succes imens atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Chiar dacă viața lui Cătălin Botezatu este extrem de frumoasă, recent, acesta a declarat  că viața lui este extrem de obositoare și foarte stresantă. Întrebat de ce nu s-a căsătorit până acum, creatorul de modă a răspuns:


„E foarte greu când ești Botezatu. Tânjesc, dar uneori sunt persoane false. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, sa te trezești dimineața și să îți spună: bună dimineața, într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Am fost de multe ori fericit, dar nu mai sunt”, a spus Cătălin Botezatu, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. 


Creatorul de modă afirmă că de-a lungul timpului a sacrificat foarte multe pentru carieră, dar nu îi pare rău. Este foarte mândru de ce a reușit să construiască.


„Am avut momente când am atins Nirvana. Era într-un loc care nu are nicio legătură cu frumusețea. Era în România, la o cabană la Bâlea Lac. Eram cu cineva cu care nu am mai trăit niciodată asta. Dar totul trece în viață, ca și iubirea”, a mai spus creatorul de modă.

Chiar dacă și-ar fi dorit să ajungă în fața altarului alături de o femeie, Cătălin Botezatu susține că își dorește foarte mult ca partenerea sa de viață să îl respecte. Designer-ul spune că după iubire, respectul este cel care unește două suflete. 


„Primii 3-4 ani e fain, dar după trece. Iubirea rămâne, dar într-o anumită măsură, dar trebuie să intervină respectul. Eu sunt în stare pentru că sunt mai matur, dar celelalte nu. Și eu am un defect, îmi plac persoanele mai.... Toată lumea îmi spune să îmi iau pe cineva de vârsta mea. Acum nu pot și nici când eram tânăr nu puteam”, a adăugat Cătălin Botezatu. 


Ce avere are creatorul de modă


 
De-a lungul timpului au apărut multe zvonuri despre averea impresionantă pe care aceasta a reușit să o strângă. Cătălin Botezatu ar avea peste 100 de milioane de euro avere. 


„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a spus Cătălin Botezatu în podcastul de pe YouTube al lui Radu Tibulcă.


Cătălin Botezatu are peste 200 de angajați, iar perioada de criză l-a afectat serios. Creatorul de modă spune că a fost nevoit să aducă bani de acasă pentru a-i plăti pe angajați, deoarece în ultima perioadă nu a vândut prea multe rochii de seară. Cătălin Botezatu nu a vrut să se reinventeze pe perioada pandemiei. 

 

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu', a mai declarat designerul în podcastul lui Radu Tibulcă”, a mai spus creatorul de modă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel