Cătălin Botezatu, de urgență pe mâna medicilor: “M-am confruntat cu o durere groaznică”. Ce diagnostic a primit designerul

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu dureri insuporbabile.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Luna trecută, celebrul designer s-a confruntat cu dureri insuportabile la nivelul pancreasului și al abdomenului, care l-au dus de urgență la spital. 

După mai multe investigații, medicii i-au pus și un diagnostic: pancreatită acută. Acum, creatorul de modă trebuie să țină un regim strict.

Cătălin Botezatu, pe mâna medicilor: „Am făcut o mică pancreatită acută”

„Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a povestit că a mers la un spital din Timișoara, acolo unde medicii l-au pus pe picioare.

„Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană', ne-a povestit el cum s-a manifestat problema de sănătate. Creatorul de modă este destul de discret în ceea ce privește viața personală. Niciodată nu am fost singur, tot timpul e cineva lângă mine, sunt ok', a precizat el. 

Cătălin Botezatu: Nu o să plec din România niciodată definitiv'

Designerul a recunoscut că nu îi este comod să țină regim, însă are foarte multă treabă și trebuie să se pună pe picioare.

Merg la Dubai pentru că am făcut foarte multe prezentări acolo, am început foarte multe businessuri, nu știu dacă mă voi stabili în Dubai, pentru că nu este locul în care mi-aș dori să stau nonstop, dar îți oferă foarte multe oportunități de afaceri. Deocamdată vreau să stau în România, să dezvolt afacerile pe care le am și într-un final să stau așa câteva luni mai mult într-o altă țară și să vin înapoi în România, dar nu o să plec din România niciodată definitiv', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Cătălin Botezatu.  

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Cătălin Botezatu a trecut prin momente cumplite, când a aflat că are cancer. Acesta a mărturisit că viața tumultoasă a fost cauza tuturor problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Recent, celebrul designer a declarat că  Eva Pavel, un consilier medical internațional, a fost întotdeauna alături de el și  a umblat cu dosarul lui prin mai multe clinici și spitale din Turcia pentru a găsi cele mai bune soluții.

'Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r.:  Evei Pavel, consilierul medical internațional care a fost mereu alături de Cătălin Botezatu), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital.

Din păcate, o viață tumultoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră. Am venit aici la un control și am acuzat niște mici înțepături, aproape insesizabile, în urma cărora medicul, unul dintre cei mai buni medici, mi-a zis: 'Uite, am un ecograf perfomant adus acum din Statele Unite', și m-a băgat la acel aparat și a descoperit un apendice mai special.

Au hotărât să mă opereze, dar nu am făcut operația în Turcia, așa cum trebuia, am mers în țară pentru că aveam multe prezentări de modă. Am făcut operația într-un spital (n.r.: din România) și când au scos apendicele, în spatele lui se ascundea o tumoră.

Ulterior, s-a luat hotărârea să fiu operat (n.r.: în Turcia), operație de tip HIPEC. Este foarte puțin cunoscută în România. A fost destul de delicat pentru că intervenea anestezia, a fost sunat medicul care se ocupă de inima mea, i s-a spus că inima nu rezistă decât câteva ore, operația a durat mai multe ore.

Dar au putut să facă două intervenții într-una, au introdus un one shot de chimioterapie – ca și cum ai face chimioterapie preț de un an, dar introdusă o singură dată. E foarte greu, foarte dur, pentru că trebuie să reziști și să ai un organism puternic', a mărturisit Cătălin Botezatu în emisiunea Evei Pavel, Apel la consilier'.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience