Cătălin Botezatu, de URGENȚĂ, la spital: ”Medicii care i-au făcut perfuzia l-au sfătuit să o lase mai ușor”

Cătălin Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, foto Instagram

Cătălin Botezatu trece prin clipe grele, după ce i s-a făcut rău, chiar la întoarcerea din vacanță.

Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital, ieri, după ce i s-a făcut rău. Designerul abia revenise în țară după o vacanță în Bulgaria,  unde a participat la o serie de evenimente.


”Lui Cătălin i s-a făcut brusc rău, din cauza oboselii, participase la mai multe evenimente, în ultimele zile. Nu a dorit să se interneze, căci trebuia, în aceeași zi, să ajungă și la filmările rubricii de modă de la Kanal D. Medicii care i-au făcut perfuzia l-au sfătuit să o lase mai ușor cu drumurile, mai ales că a avut serioase probleme cardiace”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, apropiații designerului.

 

Problemele de sănătate nu-i dau pace

 

Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Acesta a suferit șase operații la colon pentru a putea învinge cancerul. Creatorul de modă s-a operat în Turcia și spune că a suferit teribil. 


Cătălin Botezatu a avut de-a lungul timpului chiar și probleme cu inima, iar în urmă cu două luni spunea că vrea să ajungă la medic pentru a-și face mai multe analize. 


În ultima perioadă, creatorul de modă a avut multă treabă, așa că s-a neglijat. Nu s-a odihnit suficient și spune că o zi și o noapte a zăcut la pat, deoarece se simtea extenuat. 

„Sunt ok! E adevărat că toată această nebunie cu mersul la Cannes, chiar dacă a părut o chestie frumoasă, că am luat un premiu, că am făcut o prezentare, și-a pus amprenta puțin pe sănătatea mea. A fost o alergătură continuă, nu am avut timp să mă odihnesc deloc și la venire, am zăcut, la propriu, o zi și o noapte, dar sunt ok. Merg la sfârșitul lunii la Istanbul pentru control, pentru că trebuia să merg de acum o lună și nu am mers…Dar sunt bine”, a povestit Cătălin Botezatu pentru CIAO.RO, în urmă cu câteva luni. 


Designerul a renunțat la proiectul Bravo, ai stil!


Cătălin Botezatu s-a retras de la masa juriului Bravo, ai stil!. Designerul și-a anunțat fanii pe Instagram, printr-un mesaj emoționant.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a scris designerul pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 02 sep 2021, 18:54 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience