Cătălin Botezatu, critici dure la adresa Andreei Raicu în războiul cu Bianca Drăgușanu: "Trăim în secolul 21"

Data publicării:
Sursa foto: instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: instagram/ colaj foto

Cătălin Botezatu a intervenit în scandalul dintre Andreea Raicu și Bianca Drăgușanu. Celebrul designer i-a luat apărarea blondinei.

Un nou scandal a luat aploare în showbizul românesc. De data aceasta este vorba despre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu. Totul a început după ce Andreea Raicu a fost de acord cu o afirmație făcută de Cătălin Măruță, conform căreia Bianca Drăgușanu ar arăta ca o ”păpușă de porțelan”. Vedeta a decarat că  există un trend de uniformizare a chipurilor, de către vedete.

”Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc.Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”, a spus Andreea Raicu în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro Tv.

 

După afirmațiile făcute de Cătălin Măruță și Bianca Drăgușanu, blondina nu s-a putut abține și a răbufnit imediat.

”Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi, femeie!

Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam, și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci.

Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu, nu”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro

 

La scurt timp, Cătălin Botezatu a sărit în apărarea fostei sale iubite, Bianca Drăgușanu. Celebrul designer este de părere că în ziua de astăzi este firesc ca orice femeie să apeleze la intervențiile estetice pentru a arăta bine și nu este de criticat acest lucru.

”Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești o prezență, o vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor?Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși, dar mie îmi plac, sunt frumoși.Trăim în secolul 21, trebuie să ne obișnuim cu operațiile estetice, sunt mulți doctori în lumea asta, care fac intervenții chirurgicale.Este timpul să ne oprim în a mai comenta lumea. Dar nu e nimic ieșit din comun, sunt milioane de femeie, toate vedetele din străinătate au fața întinsă, Bianca nu face ceva special”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată mai sus.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel