Cătălin Botezatu, confesiuni dureroase. Drama designerului în lupta cu cancerul: "Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg, nu puteam să mă ridic din pat deloc”

Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Botezatu, instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a reușit să învingă cancerul, după o luptă grea. Celebrul designer a îndurat șase operații complicate și a fost la un pas să își piardă viața. 

Cătălin Botezatu a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a povestit despre lupta pe care a dus-o împotriva cancerului


 
"Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva", a spus Cătălin Botezatu în podcastul lui Măruță. 


Pe lângă cancer, designerul are si o sensibilitate la inimă și în trecut a trecut printr-o intervenție complicată. De data aceasta, prblemele la inimă au fost la un pas să-i complice intervenția chirurgicală prin care a trebuit să treacă pentru a se salva.

 
"Am mai avut o problemă. Înainte de a face operația, am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi s-a spus maxim trei ore, trei ore și ceva. Operația mea a durat șase ore. Diferența a fost ușor pe viu. N-am simțit atunci foarte tare durere, ci când am ieșit din anestezia totală, am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot. A fost urât, pentru că la câteva zile după ce această operație reușise, din cauza unor drene scoase rău, un mușchi s-a rupt și am făcut hemoragie internă", povestește designerul.

Cătălin Botezatu mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să treacă prin tot acest calvar. 

"Norocul meu a fost că profesorul care m-a operat stătea aproape de spital. A venit în câteva minute, a spus: «moare!» Pierdusem foarte mult sânge. A scos dintr-o sală de operație un pacient, care nu era așa de grav, l-a pus în așteptare, pe hol, m-a băgat pe mine. Eu tremuram...le era frică să nu fac stop cardiac. M-au despicat, eram operat de trei zile, aveam copci... nu au mai avut răbdare să le scoată normal, le-au tras repede și au tăiat pe aceeași operație proaspătă, făcută în urmă cu trei zile", a mai spus creatorul de modă.

Ajunsese la 50 de kilograme și abia se mai putea ține pe picioare. 

 "Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg, nu puteam să mă ridic din pat deloc”, a mai spus Cătălin Botezatu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel