Cătălin Botezatu, apariție neașteptată la Untold. Fanii l-au criticat imediat: „Cel mai frumos sudor mecanic”

Data publicării:

Cătălin Botezatu a fost criticat dur de către fani, după ce a avut o apariție neașteptată la Festivalul de la Cluj.

Cătălin Botezatu a ajuns în atenția fanilor, după ce a apărut într-o ținută extravagantă la Untold, Festivalul de la Untold. Celebrul designer a abordat un stil foate tineresc, care nu a fost întocmai fanilor. Cătălin Botezatu a purtat o cămașă colorată, cu un lanț de aur,  pantaloni scurți negri, lucioși și o pereche de bocanci negri. Acccesoriul care a tras atenția au fost ochelarii supradimensionați, de la un brand celebru.

„Ce tare, a venit și Gianluca Vacchi la Untold. (…) Nici ăsta numai e ce a fost odată. (…) Dezamăgire!!!! (…) Ești bine rău de tot cumetre. Am și eu un vecin care are ochelari d-ăștia de sudură, își fac treaba bine. (…)

De unde ai luat ochelarii ,sunt buni de sudură! (…) Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau că nu mai merge treaba în port la Agigea…da-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută. (…)

Catalinee?! Vezi că mâine avem de sudat schela aia, aduc eu aparatul de sudură că ai ochelari de protecție ? Vezi să nu mai stai mult, să te odihnești că ne trezim de dimineață. (…)

Cătălin Botezatu, la cât de bine te porți tu în general cu această ținută m-ai dezamăgit! Degeaba costă cât costă outfit ul tău dacă nu face acei bani. E din altă poveste! Bocanci asortați cu ciorapi până la genunchi la 40 grade? Pe bune?! Păcat de acea firma de renume care s-a făcut de râs scoțând așa ceva. Știam și apreciam că tu promovezi frumosul, nu penibilul”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii i le-au lăsat lui Cătălin Botezatu.

Reacția lui Cătălin Botezatu în urma criticilor primite

Ulterior, Cătălin Botezatu a declarat că lumea este foarte rea și nu are nimic de comentat legat de acest subiect.

„Sunt foarte educat și nici nu m-am prostit! Cred că lumea e cam rea! Atât! O zi bună!”, a scris creatorul de modă în mediul online.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel