Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu Loredana Groza. Cum s-au cunoscut cei doi: „Am iubit-o dintotdeauna”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce relație este între el și Loredana Groza. 

Cătălin Botezatu a declarat că o admiră foarte mult pe Loredana Groza și o consideră o devărată divă. De-a lungul timpului s-a speculat că între cei doi au avut o relație mult mai apropiată, însă celebrul designer a ținut să precizeze că se cunosc de 25 de ani și între ei a fost doar o relație de prietenie. Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă la adresa artistei și o consideră Madonna a României.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere.

E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul.

Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe pea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru wowbiz.ro.

 

Loredana Groza a pozat goală într-o revistă pentru adulți, în urmă cu 21 de ani: „Nu știu dacă aș mai face-o din nou”


Ședința foto a avut loc la doi ani după ce Loredana Groza născuse.

„După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă există prejudecăți în lume și în România, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd', a povestit, la vremea respectivă, despre această experiență Loredana Groza.


„Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?


După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani‘, spunea Loredana acum ceva timp, relatează VIVA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel