Cătălin Botezatu, adevărul despre intervenția chirurgicală suferită. Ce i-au găsit medicii la nivelul abdomenului

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a făcut primele declarații, după ce a ajuns de urgență în Turcia pentru o nouă intervenție chirurgicală.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai buni designeri vestimentari din România. Deși este o persoană extrem de veselă și energică, creatorul de modă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului. Acesta a recunoscut chiar că a fost la un pas de moarte după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor!

Pe data de 3 martie, Cătălin Botezatu a ajuns în Turcia de urgență pentru a fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Celebrul designer a decis să facă chiar el acest anunț pe rețelele de socializare.

„Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că m-am internat internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav, că iar am ajuns pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Sunt aici pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (n.r.: sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală.

Alături de mine se află ca de obicei, în ultimii șapte ani de zile, Eva Pavel, consilierul internațional pe care eu l-am împrumutat sutelor de români și spun sute, că au fost sute de români care au venit aici, la Liv, și nu numai, în spitalele din Turcia prin ea și au fost ajutați. Așadar, vă țin la curent, o să vă spun cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc”, a spus Cătălin Botezatu pe rețelele de socializare.

La scurt timp după ce a făcut acest anunț, Cătălin Botezatu a revenit cu detalii despre starea lui de sănătate.

„Nu-mi place să bolesc, să îmi plângă lumea de milă. Am reuşit să trec peste acest moment, dar mereu apar complicaţii de care trebuie să scapi la timp. Aceste intervenţii mă pot salva de alte lucruri mai urâte. Beneficiez de servicii medicale de cinci stele.

Acum o lună mi-am făcut analizele iar medicii mi-au recomandat să fac această intervenţie de urgenţă, este vorba despre o problemă la nivelul abdomenului. Acum sunt pe picioare, merg, totul este sub control”, a povestit Cătălin Botezatu, la Exclusiv VIP de la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel