Cătălin Botezatu, adevărul despre femeile pe care le-a iubit de-a lungul timpului. Ce a spus creatorul de modă despre Tania Budi

Data publicării:
Catalin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față și a recunoscut cine a fost marea lui iubire. Pe cine nu poate uita creatorul de modă?

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designer-ul este foarte mândru de ce a reușit să facă până în prezent și spune că singurul său regret este că nu a reușit să ajungă în fața altarului. 


Chiar dacă a avut alături de ele unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz, acesta spune că inima lui a aparținut și încă aparține unei singure femei. 


„Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana (n.r cea cu care a avut o relație de 7 ani). Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Cătălin Botezatu susține că nu a avut niciodată o relație intimă cu Bianca Brad, dar a fost îndrăgostit de ea. Creatorul de modă a vorbit și despre relația amoroasă cu Tania Budi. Bărbatul susține că mama lui și-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor lui. 


„Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”, a adăugat designerul.


Cătălin Botezatu a recunoscut că în prezent nu iubește și nu este iubit. Creatorul de modă este de părere că indiferent dacă va ajunge sau nu în fața altarului, el va fi în continuare un bărbat liber. 


„Iubesc foarte mult și foarte profund, dar acum nu iubesc cu nimeni. Îmi place să dăruiesc iubire din toți rărunchii mei, dar uneori nu ai cui. Întodeauna o să fiu un bărbat liber, chiar dacă voi fi căsătorit”, a mai spus Cătălin Botezatu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel