Cătălin Botezatu, ADEVĂRUL despre colegii de la "Bravo, ai stil!": M-au dezamăgit toți

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a mărturisit faptul că a fost dezamăgit de toți jurații de la "Bravo, ai stil!"

Cătălin Botezatu a făcut parte din juriul concursului Bravo, ai stil! timp de trei sezoane. Acesta s-a retras din emisiune chiar înainte de a începe ediția cu numărul șase, fapt ce i-a întristat pe fanii acestuia. Totuși, chiar dacă părea că celebrul designer s-a înțeles perfect cu restul juraților, acesta a uimit pe toată lumea cu una dintre declarațiile sale. Cătălin Botezatu spune că a fost dezamăgit de toți cei care i-au fost alături la pupitrul juriului, iar Raluca Bădulescu, nu reprezintă nici ea o excepție.

"M-au dezamăgit toți. Toți greșim, credeți că Raluca Bădulescu nu greșește? Raluca nu-i Dumnezeu, numai El nu greșește. Toți avem momente în care greșim și într-adevăr, Raluca m-a dezamăgit. Am discutat cu ea, am înțeles punctul ei de vedere, am încercat și încerc să o iubesc așa cum e ea, pentru că eu mă supăr, explodez, nu sunt fățarnic.", a spus Cătălin Botezatu, în cadrul unui podcast.

De ce a plecat Cătălin Botezatu din emisiunea "Bravo, ai stil!"

Vestea plecării designerului din emisiunea de pe Kanal D a fost dată chiar de acesta, pe contul său de Instagram. Chiar dacă a mărturisit faptul că decizia nu a fost una ușoară, Cătălin Botezatu anunța pe atunci faptul că nu se va retrage din televiziune, ci i s-au oferit alte proiecte, tot în cadrul aceluiași trust.

“Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!.

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.

Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!” transimtea Cătălin Botezatu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel