Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă: „Au fost momente de slăbiciune.” Motivul pentru care a vrut să își ia viața

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, “După faptă și răsplată!”
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, “După faptă și răsplată!”

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a vrut să se sinucidă. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Cu toate astea, creatorul de modă a trecut prin momente de cumpănă. Cătălin Botezatu a recunoscut că, de-a lungul timpului a avut momente de slăbiciune și chiar și-a gîndit să își ia viața. 

Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă

„ Au fost momente de slăbiciune, pe care le avem cu toții la un moment dat în viață. Dând timpul înapoi, realizez că a fost o prostie. Nu merită să îți iei viața pentru nimeni și nimic în lumea asta. În viață, singurii care pot face ordine sunteți tu și Dumnezeu. Regret că am gândit să aleg o asemenea cale, eram tânăr. Dar m-au întărit și aș putea să le dau sfaturi celor care ajung să se gândească la acest lucru. Le-aș spune că viața merită trăită.”, a spus vedeta pentru Viva!

Cătălin Botezatu, despre experiența paranormală cu un șaman

 Da, am avut șansa să particip la cel mai mare festival al șamanilor, care se desfășoară la Lima. A fost o experiență tristă, atunci am aflat că murise bunica mea, cea care m-a crescut. M-a schimbat această experiență, pentru că am văzut, am simțit, am aflat niște lucruri în jungla amazoniană, unde am trăit acest moment, despre ceea ce înseamnă puterea unui șaman adevărat. Am ajuns acolo cu o canoe. Șamanul adevărat îți spune că nu este bine să spui, să povestești ceea ce ai văzut, ai simțit în această călătorie inițiatică. Este un ritual, o experiență individuală.”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, detalii cutremurătoare din lupta cu cancerul

Cătălin Botezatu a trecut printr-o mare cumpănă în trecut, când s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Celebrul designer a fost diagnosticat cu cancer la colon și, timp de un an, a încercat să pună capăt chinurilor și suferinței cauzate de această boală crâncenă. Acesta a apelat la ajutorul medicilor specialiști a unei clinici din Turcia și, chiar dacă știa că este pe mâini bune, designerul tot a cedat, la un moment dat. Totuși, credința a fost mai presus de toate, recunoaște Cătălin Botezatu, care spune că doar cu ajutorul lui Dumnezeu a reușit să-și țină psihicul sănătos și să-și ajute trupul să treacă peste această grea lovitură.

„La boli de genul ăsta, cel mai important e să crezi în Dumnezeu și să fii tu foarte puternic. Contează să fii tu foarte optimist, foarte pozitiv, să crezi, să îți dorești să trăiești. Restul o fac medicii și aparatura de performanță, altfel nu reușești. Am văzut oameni care au avut operații mult mai ușoare, dar din cauza psihicului, au murit. E grav! Dar am trecut și am trecut destul de greu. Un an de zile a fost groaznic, eu nu prea stau bine cu venele.

Eram ciuruit, efectiv. Când vedeam că trebuie să mai îmi facă o altă gaură să mi se ia sângele. În fiecare dimineață mi se lua sânge, eram monitorizat. Spitalele în care am fost eu le numesc spitale tip NASA, sunt ceva extraordinar, dar datorită lor sunt aici”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în emisiunea După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV, potrivit Fanatik.

Operația a durat aproximativ șase ore

Cătălin Botezatu a stat pe masa de operație timp de șase ore, în care a fost aproape conștient de lucrurile care i se întâmplau. Acesta era destul de speriat de acea operație, motiv pentru care le întreba constant pe asistente dacă va mai trăi. Din fericire, celebru designer a urmat toată schema de tratament pe care o impune această boală și s-a recuperat total.

Totuși, în prezent, acesta se confruntă cu probleme cardiace, motiv pentru care are montate cinci stenturi la inimă. 

„Mor? Spuneți-mi, le ziceam la fete, iar ele îmi ziceau că nu mor. Operația a durat șase ore și a fost aproape pe viu.”, a mai declarat Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel