Cătălin Botezatu a încercat să își ia viața de trei ori. Ce l-a adus în pragul sinuciderii: „Mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a fost orbit de iubire și a vrut să își pună capăt zilelor. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Chiar dacă numele său este cunoscut la nivel internațional și se bucură de un succes imens în lumea modei, acesta a fost de multe ori la un pas de a-și lua viața. 


„De trei ori (n.r. a vrut să își pună capăt zilelor) și nu din orgolii. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii.


Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie, te gândești la sinucidere”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.


Cătălin Botezatu a avut acest gând înspăimântător pentru prima dată atunci când se afla închis în România, deoarece își pierduse orice speranță că va mai apuca să demonstreze lumii adevărul. A vrut să se sinucidă cu pastile chiar în noaptea de Crăciun, dar așa cum spune designerul, Dumnezeu a fost cel care i-a luminat gândurile și l-a făcut să renunțe la acest gând. 


„Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noaptea de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.


A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a continuat Cătălin Botezatu să povestească.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel