Cătălin Botezatu a fost operat la inimă. Cum se simte designerul după intervenția suferită: „Sunt la spital alături de îngerul meu”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost operat la inimă, într-un spital din Turcia. 

 Cătălin Botezatu se află din nou în Istanbul, acolo unde a revenit cu multe emoții pentru controlul medical anual. Celebrul designer român a efectuat un set de analize recomandat tuturor pacienților care au avut probleme oncologice în trecut. De asemenea, a realizat mai multe tipuri de scanări corporale de tip RMN, CT, teste de sânge, markeri tumoralii. Designerul vestimentar a fost controlat de 20 de specialiști care lucrează în echipa multidisciplinară și au rolul de a identifica dacă există pericolul de recidivă.

Cătălin Botezatu a fost operat la inimă

În urma investigațiilor, medicii au descoperit câteva probleme la nivelul inimii, motiv pentru care au decis să-l bage în sala de operații. Ulterior, Cătălin Botezatu, dar și Eva Pavel, consilierul medical internațional care i-a fost alături la intervențiile chirurgicale din anii anteriori și îi cunoaște tot istoricul medical,  au oferit și primele declarații. Creatorul de modă a mărturisit că intervenția nu a fost una complicată, motiv pentru care va rămâne internat în spital doar 24 de ore. 

„Mă bucur că a venit pentru controlul periodic. Și, astfel, a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una extrem de complicată, emoțiile mele  au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare.  Am fost alături de el în sala și mărturisesc ca nu am întâlnit nicio altă persoană la fel de puternică ca Botezatu. Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții. Va rămâne internat în spital doar 24 de ore. Și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși“,  spus Eva Pavel după operația la inimă prin care a trecut Cătălin Botezatu, conform romaniatv.net. 

Cătălin Botezatu: „Sunt la spital alături de îngerul meu”

Cătălin Botezatu a declarat că starea sa de sănătate este una bună și a preferat să facă această intervenție la inimă, pentru a evita mai târziu eventualele complicații. 

„Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție. Și mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, sfat pentru toți oamenii: „Fiecare om ar trebui să-și facă...”

 Cătălin Botezatu le recomandă tuturor românilor să ia în sănătos sănătatea și să facă vizite anuale la medic pentru analize complete, astfel încât să prevină apariția sau dezvoltarea unor afecțiuni medicale.

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, “îngerul meu păzitor”. Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care din păcate au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse. Fiecare om ar trebui să-și facă de două ori pe an sau măcar o dată pe an un set de analize complete”, spune Cătălin Botezatu.

După două zile de investigații și emoții pentru rezultatele testelor oncologice, Cătălin Botezatu și Eva Pavel au petrecut o după amiază în Istanbul, în calitate de turiști. Au vizitat împreună palatul și grădinile vestite de pe malul Bosforului și, și-au încărcat bateriile pentru o nouă zi și o investigație complexă, cea de la inimă.”, spunea Cătălin Botezatu, în urmă cu o zi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel