Cătălin Botezatu a fost infectat cu COVID-19: „Mi-a fost foarte frică”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe cumplite. Celebrul designer a fost infectat cu Covid-19 și s-a temut pentru viața sa. 

Chiar dacă se bucură de o carieră de succes, iar creațiile sale de modă sunt cunoscute și pe plan internațional, designer-ul a avut multe probleme de sănătatea de-a lungul timpului. Faimosul creator de modă a recunoscut că a fost infectat cu virusul ucigaș. Cătălin Botezatu și-a dat seama în momentul în care a rămas fără miros. Din cauza problemelor de sănătate din trecut, aceasta s-a temut pentru viața sa. 


”Da, am avut Covid. Mi-a fost foarte frică, pentru că nu știam cum reacționează organismul, fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Metropola TV. 


După ce s-a vindecat, Cătălin Botezatu a mers în Istanbul pentru a-și face mai multe teste la plămâni. Designer-ul este foarte mândru că a reușit să învingă lupta cu cancerul, dar spune că acum este mult mai atent la sănătatea lui. 


”Apoi am fost la Istanbul, mi-am făcut toate testele de plămâni. Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat, crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită. Da, sunt mândru că m-am vindecat de cancer și mă laud, datorită mie foarte mulți oameni au ajuns la aceste clinici din Turcia. Și dacă în România li s-au dat verdicte fatale, mergând acolo, pe urmele mele, acești oameni trăiesc, s-au operat, au scăpat cu viață”, a adăugat designer-ul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel