Cătălin Botezatu a anunțat cine va fi câștigătoarea Bravo, ai stil, în viziunea lui. Nimeni nu se aștepta la asta: "E bună pentru orice"

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a declarat cine este, în viziunea lui, cea mai bună concurentă din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”, care merită să câștige premiul cel mare.

“Bravo, ai stil! Celebrities”, cel de-al șaptelea sezon al emisiunii care a reunit în rândul concurentelor pe unele dintre cele mai iubite celebrități feminine din România, ajunge la final pe 5 februarie. După luni de zile de competiție, timp în care au demonstrat, atât juraților cât și telespectatorilor, că își merită locul în concurs, duelandu-se stilistic, concurentele mai au de străbătut foarte puțin din această călătorie extraordinară.

Câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului va fi desemnată în direct, în urma voturilor primite de la telespectatori, și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Întrebat cine este în viziune lui cea mai bună concurentă din finala „Bravo, ai stil!”, fostul jurat de la Kanal D Cătălin Botezatu a declarat că o vede câștigătoare pe Viviana Sposub și a îndemnat pe toată lumea să o voteze. 

 

„Este o fată foarte frumoasă, are un chip frumos, este bună și de reclamă. La orice, parfum, cosmetice, haine. A dat dovadă și de caracter, este o femeie puternică, a rezistat eroic în competiția care nu e deloc ușoară, mai sunt conflicte cu celelalte colege, plus că există și presiunea juriului.

Dacă aș mai fi fost jurat aș fi votat pentru ea, în finala de mâine. După părerea mea, Viviana merită trofeul. Aș invita-o chiar și în prezentările mele de modă, este și foarte serioasă, nu numai frumoasă. Îi doresc mult succes!”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

 

Viviana Sposub a slăbit considerabil

 

 

Viviana Sposub se numără printre concurentele preferate de la Bravo ai stil!. Iubita lui George Burcea își dă toată silința pentru a avea cele mai frumoase ținute cu care să cucerească jurații, dar și telespectatorii. Pentru acest lucru, vedeta a mărturisit că se stresează foarte mult, iar din această cauză a și slăbit considerabil. Viviana Sposub a declarat că mănâncă foarte puțin și astfel, a ajuns de la 57 de  kilograme  la 50, într-un timp destul de scurt.

 

Cu toate astea, vedeta a precizat că nu vrea să rămână la această greutate și speră ca totul să revină la normal după ce se va termina competiția Bravo ai stil. 

 

„Se vede ca am slabit atat de mult si da, am ajuns la 50 sau sub 50. Secretul e ca nu am reusit sa mananc foarte mult in perioada asta si am fost foarte stresata. Mananc doar o data pe zi si asta se intampla doar seara si probabil de asta. M-am agitat asa tare si am fost stresata. De asta am slabit, dar sper sa imi revin. Nu vreau sa raman asa.”, a spus Viviana Sposub, pe Instagram.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel