Cătălin Botezatu, operat de urgență. Ce s-a întâmplat cu celebrul creator de modă: ”Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Anunțul a fost făcut chiar de acesta.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buuze și emană întotdeauna o energie debordantă, acesta nu a fost ocolit de problemele de sănătate, care nu-i dau pace. Acum, Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâinile medicilor din Turcia, pentru a fi operat de urgență.

Anunțul a fost făcut chiar de acesta pe rețelele de socializare, prin intermediul unui filmuleț. Acesta a menționat faptul că nu este o intervenție complicată și că nu se află într-o stare gravă. Cu toate astea, Cătălin Botezatu a preferat să nu dea prea multe detalii legate de operația la care urmează să fie supus.

Creatorul de modă are mare încredere în medicii din Turcia, motiv pentru care nu își face griji pentru ce va urma.

”Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că sunt internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, le-a spus Cătălin Botezatu celor din mediul online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel