Cătălin Bordea, urmărit de probleme. După separarea de soție, comediantul riscă „eliminarea” de la cârma emisiunii iUmor

Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Bordea, instagram

Problemele se țin în lanț de Cătălin Bordea. După problemele legate de căsnicie, comediantul ar avea și probleme la locul de muncă. 

Cătălin Bordea pare să fie urmărit de problemele. Comediantul și soția sa ocupă primele pagini ale revistelor, după ce s-a speculat că ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit unor apropiați de-ai cuplului, Livia Bordea ar fi fost cea care a rupt relația, pe motivul că flacăra iubirii dintre ea și soțul ei s-a stins. Acum, Cătălin Bordea ar fi „lovit„ de alte probleme, de data aceasta cele profesionale. 

După separarea de soție, Cătălin Bordea riscă „eliminarea” de la cârma emisiunii iUmor

În urmă cu câteva zile, chiar de ziua lui, Șerban Copoț și-a anunțat plecarea de la emisiunea iUmor. Acum, echipa show-ului continuă schimbările, iar unul dintre cei vizați ar fi chiar Cătălin Bordea. Surse din apropierea vedetei de televiziune au declarat că actorul este foarte abătut în ultima vreme, din cauza tuturor problemelor cu care se confruntă. 

”Șerban Copoț a fost unul dintre cei eliminați din show-ul de umor și se discută să mai urmeze și alții. Cătălin Bordea este îngândurat în ultima vreme pentru că are probleme la muncă, dar și în viața privată, căci nu se mai înțelege cu soția sa. A slăbit foarte mult, chiar dacă face sport, dar se vede că nu este bine. Dar încearcă să treacă peste toate problemele și încearcă să-și onoreze contractele pe care le are. Deocamdată nu este bine, dar speră să se rezolve toate cât mai repede”, au spus surse din apropierea vedetei de televiziune, pentru click.ro

Citește și: Șerban Copoț, decizie radicală. Artistul și-a anunțat plecarea de la iUmor, după șapte ani: „M-a scos din zona de confort”

Livia Bordea ar fi cea care a decis să pună punct căsniciei cu actorul

Deși actorul nu a avut o reacție oficială până acum, surse din apropierea cuplului spun că femeia a părăsit deja locuința în care cei doi au stat până acum împreună. Problemele nu ar fi fost noi, ci ar fi existat de pe vremea când actorul pleca la America Express, însă cel din urmă a tot insistat la o încă o șansă. Cu toate acestea, flacăra iubirii și pasiunea nu au putut fi reaprinse, iar căsnicia celor doi se mai agață doar de-un fir de ață.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.

Vezi și: Cu ce afecțiune gravă s-a confruntat Livia Bordea. Aceasta ar putea fi chiar motivul despărțirii de Cătălin BordeaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 iul 2023, 13:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience