Cătălin Bordea a aflat din presă faptul că Livia l-a înșelat. Cum a reacționat Micutzu când a auzit: „Era mai agitat decât mine”

Data publicării:

Cătălin Bordea a dezvăluit cum a aflat concret faptul că soția sa l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

Cătălin Bordea a avut parte de șocul vieții sale în trecut, când, proaspăt întors din competiția America Express, pe care a și câștigat-o, a aflat cu stupoare faptul că soția sa îi este acum fostă parteneră. La câteva luni distanță de la divorțul de Livia, comediantul spune că nu a crezut zvonurile infidelității până în momentul în care nu a văzut fotogafriile apărute în presă. Chiar și atunci, acesta spune că și-a făcut fel de fel de scenarii, prin care să-și explice de ce fosta parteneră de viață s-a sărutat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Spike. În schimb, povestește Bordea, Micutzu a avut o reacție extrem de impulsivă, dorindu-și să le dea o lecție celor doi.

„Nu știam nimic, eu n-am știut nimic până cu două ore să apară în cancan. M-au sunat din redacție înainte să pună articolul și a fost o chestie atât de drăguță pentru că nici nu știu cum să o zic. Cei din redacție nu știau cum să-mi zică, eu eram atunci la Praga, cu Micutzu. Și mă sună și îmi zice că în două ore pune pozele. Nu am crezut. Șocul a fost ceva... simți cum împietrești și nu mai ai reacții. Micutzu era: „Ne urcăm în avion, mergem, facem”, el era mai agitat decât mine. Eu m-am pus pe o bancă și m-am uitat în gol.”, a spus Cătălin Bordea, la Extra Night Show.

Citește și: Cătălin Bordea îl face praf pe Edward Sanda, după America Express: „Nu ai cum așa ceva, așa laș?” Cântărețul îi răspunde dur

Cătălin Bordea nu și-a recunoscut fosta soție, în gestul făcut

Cătălin Bordea a fost extrem de devastat după ce a aflat de infidelitatea fostei sale soții, pe care o iubea extrem de mult. Astfel, el spune că nu a recunoscut-o pe Livia de la începutul relației lor în persoana care l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Femeia s-a schimbat extrem de mult pe parcursul căsniciei, spune comediantul.

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta… eu nu erau căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta. Soția pe care o cunosc, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție și cu care voiam să îmi petrec toată viața n-ar fi făcut niciodată așa ceva. Fata în care s-a transformat, la un moment dat, e treaba ei”, a adăugat Cătălin Bordea, pentru aceeași sursă.

Citește și: Cosmin Natanticu și Delia vor să-i găsească iubită lui Bordea: „Pe una care să merite”

Micutzu și Cortea l-au exclus total pe Spike

Se pare că nu doar Bordea a fost șocat și supărat pe gestul făcut de amicul său, Spike, ci și ceilalți doi prieteni din gașcă, Micutzu și Cortea, care l-ar fi exclus total pe artist din cercul de prieteni. Cântărețul ar fi primit, de asemenea, și amenințări, de la anumite persoane din anturajul lui Bordea.

„Micutzu și Cortea, în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike, nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor. Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut la voi poze cu ei doi sărutându-se”, a declarat un apropiat de-al actorului pentru cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel